30/11/2010
www.musiccorner.gr

Οι γνωστοί και αγαπημένοι στο κοινό 1550 σε μια μοναδική live εμφάνιση στο Kitchen Bar στο Χαλάνδρι την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου μετά τις 22:00.

Με τον δυναμικό ηλεκτρικό τους ήχο, τις χαρακτηριστικές μελωδίες τους και την μοναδική σκηνική τους παρουσία έρχονται να μας εντυπωσιάσουν για μια ακόμα μοναδική live εμφάνιση στο Kitchen Bar Χαλανδρίου. Με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό τους όπως με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το Μπάμπη Στόκα και πολλούς άλλους, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τους προσωπικούς τους δίσκους αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και ροκ επιτυχίες που έχουν σημαδέψει την μουσική τους πορεία μέχρι σήμερα. Πάντα έχουν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν και ένα μοναδικό τρόπο να απογειώνουν το κοινό που μένει πιστό και τους ακολουθεί παντού.

Το γνωστό hot spot των νοτίων προαστίων σας περιμένει… και στο Χαλάνδρι! Από το πρωί με το πιο energy πρωινό ώστε η μέρα σας να αρχίσει με θετική ενέργεια! Μεσημέρι; Απόγευμα; Βράδυ; Το Kitchen bar στο Χαλάνδρι σας περιμένει για καφέ, snack, φαγητό αλλά και cocktails!

Κitchenbar Χαλανδρίου
Κ.Βάρναλη 6, Χαλάνδρι
Τηλ:210.6892015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here