26/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός επικοινωνίας) 

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  3 τυχερούς να κερδίσουν από μια μονή πρόσκληση.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “bokomolech”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ένα χρόνο περίπου μετά την κυκλοφορία του “Mass Vulture”, που σηματοδότησε τη δυναμική επιστροφή τους και ψηφίστηκε ένα από τα καλύτερα ελληνικά άλμπουμ του 2012 κι ενώ προετοιμάζουν ήδη την επόμενη είσοδό τους στο στούντιο, οι bokomolech θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο Passport, την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Με τον ιδιαίτερο, ηλεκτρικά και συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο τους, θα ανασυνθέσουν επί σκηνής αναμενόμενες αλλά και ανορθόδοξες αναμνήσεις από το παρελθόν τους, θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από τον πιο πρόσφατο δίσκο τους και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά κομμάτια από την επόμενη δουλειά τους…

Παρασκευή 29/3

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 – Γενική είσοδος: 10 eur

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 2104296401 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here