20/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μετά από μια μικρή απουσία από τα συναυλιακά αθηναϊκά τεκτενόμενα, οι φαντομάδες και σπεσιαλίστες του αναπάντεχου Burger Project θα εμφανιστούν το Σάββατο 6 Απριλίου στη σκηνή του Gagarin205. Καινούργια κομμάτια, παλιές & αγαπημένες επιτυχίες, χορός, κέφι και αγαπημένη guest η Ματούλα Ζαμάνη θα συνδράμουν σε ένα πάρτυ για όλα τα γούστα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:30, το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και περιλαμβάνει, εκτός από την είσοδο στο live, και το καινούργιο τους EP «Φτηνά Χαρέμια» που θα μοιραστεί σε όλους τους παρευρισκομένους.

Burger Project
Το κουαρτέτο των Burger Project ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια, παίζοντας τις μουσικές άλλων με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Τα live τους είναι πάντα μια αφορμή για πάρτι-έξω καρδιά, με freestyle ρεπερτόριο και έξαλλες μεταμφιέσεις.

Η ομάδα των Burger εμπλέκεται και με διαφορετικά είδη παραστάσεων όπως το παιδικό «Μαμά, θα κάνω μπάντα», η παράσταση Καραγκιόζη «Στο νησί των κατεργαραίων», η ζωντανή μουσική επένδυση στη βουβή ταινία «Αστέρω». Έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με πολλούς καλλιτέχνες και μουσικούς ( Ματούλα Ζαμάνη, ΤΑΚΙΜ, Φοίβος Δεληβοριάς κ.ά.) βάζοντας πάντα τα δυνατά τους για να προσφέρουν όμορφες στιγμές και απρόσμενες συγκινήσεις στο κοινό. To πρώτο τους LP ήταν το «We live in Athens» (2009) ενώ ακολούθησε και μια limited edition του που περιείχε 4 bonus tracks και ένα comic με τις περιπέτειες των «Μπιφτεκιών». Τα «Φτηνά Χαρέμια» είναι το πρώτο τους ανεξάρτητο EP, προάγγελος του νέου τους άλμπουμ που ηχογραφείται αυτήν την περίοδο.

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ: 215 5400888

Είσοδος: 10 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here