2/2/2011
www.musiccorner.gr

ΤΡΙΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΜΥΛΟΣ CLUB

Opening act: Brightside

Οι CYANNA, στα πλαίσια του End Is Near Tour, κάνουν μία στάση στη Θεσσαλονίκη και ανεβαίνουν στη σκηνή του CLUB του ΜΥΛΟΥ!

Γνωστοί για τις εκρηκτικές τους συναυλίες, οι Cyanna καταφθάνουν με το νέο τους δίσκο “End Is Near” στα πλαίσια της πανελλαδικής τους περιοδείας, αυτή την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, στο Club του Mύλου. Από το Perfect Mistake και το 2ο single του άλμπουμ, Miles Miles, μέχρι το Free Falling αλλά και το εκρηκτικό ομώνυμο End Is Near, καθώς και αγαπημένα κομμάτια του προηγούμενου άλμπουμ, “Just A Crash”, οι Cyanna κατακτούν τη σκηνή του Μύλου και μας προσκαλούν σε ένα rock n roll trip!

Την βραδιά ανοίγουν οι Brightside, ένα νέο γκρουπ της indie μουσικής σκηνής από τη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή η διαχρονική μούσα του γκρουπ, Cyanna Mercury, παίρνει σάρκα και οστά, για πρώτη φορά ως κεντρικός χαρακτήρας στο συλλεκτικό comic – artwork (art: Στέφανος Κατσέλης, design: Νeu Studio), το οποίο θα περιλαμβάνεται στο limited edition του “End Is Near” και θα είναι διαθέσιμο στη συναυλία.

Oι Cyanna δε χρειάζονται συστάσεις. Με συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς, την τεράστια επιτυχία του Shine (Vodafone campaign song) αλλά κυρίως με γνήσια rock ‘n’ roll διάθεση, οι Cyanna ξεχώρισαν από τα πρώτα τους βήματα, κερδίζοντας το κοινό αλλά και τον εγχώριο Τύπο, καταλαμβάνοντας μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα αγγλόφωνα rock γκρουπ.

Στο νέο τους δίσκο, End Is Near, δίνουν και πάλι δυναμικά «το παρών», μεταφέροντας στον ήχο τους την ατμόσφαιρα των συναυλιών τους: Ένταση –  Ρυθμός – Ενέργεια. Ένα τρίπτυχο που σε συνδυασμό με τους άμεσους στίχους αποτελεί το πιο εκρηκτικό μείγμα σύγχρονου Rock ‘N’ Roll, με ηλεκτρονικά στοιχεία και επιρροές από τα 60’s μέχρι και σήμερα.

Για να ακούσετε το νέο άλμπουμ των Cyanna επισκεφτείτε το www.cyanna.gr

Check New Video “Miles & Miles”

Πληροφορίες
Club Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00

Τηλ. κρατήσεων: 2310.510081
Τιμή εισιτηρίου: 12€, Φοιτητικό – μαθητικό 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here