25/5/2012
www.musiccorner.gr

Το σχήμα αποκάλυψη του συμφωνικού metal, η Ολλανδική μουσική «ταχεία» με την frontwoman-έμβλημα Simone Simons επιστρέφει στην Ελλάδα για 2 εμφανίσεις που θα δημιουργήσουν ρίγη συγκίνισης στους οπαδούς και θα αφήσουν το κοινό να παραμιλά.

Τα σχήματα που θα «ανοίξουν» της δύο συναυλίες:

Στις 26 Μαΐου στο Gagarin, οι Seduce The Heaven και οι Skeptical Minds θα έχουν την τιμή να εγκαινιάσουν την μουσική πανδαισία που θα ακολουθήσει.

Οι Seduce The Heaven αποτελούν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα σχήματα της ελληνικής metal σκηνής, με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Field Of Dreams” να κυκλοφορεί σύντομα. Δημιουργήθηκαν το 2009 από μέλη των Fragile Vastness, God.Fear.None και Κollektiva. To πρώτο δείγμα δουλειάς τους με τίτλο “Promo EP 2011” έχει ήδη αποστάσει διθυραμβικές κριτικές από τον μουσικό τύπο.

Οι Skeptical Minds μας έρχονται από το Βέλγιο και φέτος συμπληρώνουν 10 χρόνια ζωής. Συνδυάζοντας γυναικεία φωνητικά, τσέλο, δυνατές κιθάρες και ηλεκτρονικά στοιχεία, δημιουργόντας ένα εκρηκτικό μείγμα που καθηλώνει! Έχουν πάνω από 200 εμφανίσεις στο βιογραφικό τους ενώ μέσα στην άνοιξη του 2011 αναμένεται η τέταρτη τους κυκλοφορία.

Για τους Epica μπορούν να γραφτούν κείμενα επί κειμένων για την ραγδαία άνοδο τους στο στερέωμα του symphonic metal, για την ομορφιά της φωνής της Simone Simons, τις εξαιρετικές συνθέσεις του Mark Jansen ή τα καταιγιστικά live που έχουν δώσει…

Σάββατο 26 Μαΐου

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Tηλ: 215 5400888

Εισιτήριο 25 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here