6/5/2014
www.musiccorner.gr

Η πιο ξεσηκωτική μπάντα στον κόσμο, οι Gypsy Punk Rockers Gogol Bordello, πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 7 Μαΐου στο Principal Club Theater και στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Μαΐου στο Stage Volume 1.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους για την προώθηση του νέου, απολύτως ιδιαίτερου δίσκου τους, ‘Pura Vida Conspiracy’, οι Gogol Bordello θα βρεθούν σε ελληνικό έδαφος για να ξυπνήσουν τις τσιγγάνικες ψυχές των Ελλήνων θαυμαστών τους. ‘Pura Vida’ που στην ισπανική αργκό σημαίνει “όλα είναι καλά, όλα βαίνουν καλώς” ή “Συνομωσία αγνής ζωής” όπως θα λέγαμε εμείς μεταφράζοντας κυριολεκτικά τον τίτλο του άλμπουμ του συγκροτήματος,που με την προσθήκη της λέξης συνομωσία αντιλαμβανόμαστε αμέσως τον λεπτό σαρκασμό.

gogol_bordello_2014_05

«Η μουσική – για εμένα- είναι τρόπος να ανακαλύπτω τις ανθρώπινες δυνατότητες και αυτό είναι το κύριο ενδιαφέρον μου στη ζωή. Οι ανθρώπινες δυνατότητες. ’Ολοι ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι μέσα μας που δεν το χρησιμοποιούμε. Πώς θα το κατακτήσουμε; Πώς θα το φτάσουμε; Όλοι ξέρουμε για αυτό το κάτι αλλά κανείς μας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι. Έφτασα λοιπόν σε ένα σημείο, που είπα : ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ & ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ!» λέει ο Hutz.

Από την άλλη ο Αιθίοπας μπασίστας Thomas “Tommy T” Gobena του γκρουπ δήλωσε σε συνέντευξη του “Πρέπει να συντονιστούμε με τη θετική πλευρά του κόσμου. Για εμένα η Γη είναι ένα όμορφο μέρος. Δεν αγνοώ όσα γίνονται σε όλον τον κόσμο, απεναντίας, έρχομαι από μια πολύ φτωχή χώρα που όμως έχει μία από τις πλουσιότερες κουλτούρες. Μπορούσα λοιπόν να διαλέξω τη φτωχή πλευρά της χώρας μου ή να αγκαλιάσω την πλούσια κουλτούρα της και να σκεφτώ θετικά. Η μουσική και οι άνθρωποι έχουν ομορφιά, σκεφτείτε θετικά και ζήστε έτσι αντί να μείνετε στην αρνητική πλευρά της ζωής”.

Οι Gogol Bordello περιοδεύουν τα τελευταία 10 χρόνια δίνοντας μοναδικά live, γεμάτα ενέργεια σε όλο τον κόσμο έχουν δικαιωματικά αποκτήσει τη φήμη της πιο hot touring μπάντας της Νέας Υόρκης (Βillboard) και του πιο ταραχώδους και φασαριόζικου γκρουπ ( Rolling Stone).

Τα εκρηκτικά τους shows μένουν αξέχαστα σε όλους τους fans παγκοσμίως και τους έχουν οδηγήσει στα μεγαλύτερα Stages και Festivals.. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε: : Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Roskilde, Rock am Ring, Reading and Leeds.

Τη συναυλία των Gogol Bordello στην Αθήνα θα ανοίξει με ένα special Balkan set η DJ Spery.

 

Τετάρτη 7 Μαΐου, – Θεσσαλονίκη
Ώρα προσέλευσης: 20:00

Principal Club Theater
(Μύλος – Πολυχώρος Τέχνης & Πολιτισμού)
Ανδρέα Γεωργίου 56
τηλ : 2310 428088

 

Πέμπτη 8 Μαΐου, – Αθήνα
Ώρα προσέλευσης: 20:00

Stage Volume 1
Αγίας Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι
Τηλ: 210 3232132

 

Η προπώληση συνεχίζεται…
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26 ευρώ
Μετά την εξάντληση τους η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 29 ευρώ
H τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο θα είναι 29 ευρώ

Σημεία προπώλησης
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801 464
Θεσσαλονίκη
(NEO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5
Musicland, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310 264880
Stereodisk,  Αριστοτέλους 4, τηλ. 2310 262912
Διαδίκτυο
www.ticketpro.gr
www.tickethouse.gr
(Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here