28/6/2013
www.musiccorner.gr

Το γνωστό instrumental trio επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 για ένα ακόμη ταξίδι στους ήχους της world τζαζ μέσα από τον καθαρά προσωπικό και χαρακτηριστικό ήχο που έχουμε αγαπήσει. Από το βιρτουόζικο μπάσο του Γιώτη Κιουρτσόγλου, στο ταξιδιάρικο σαξόφωνο του David Lynch και το ατμοσφαιρικό πιάνο του Σταύρου Λάντσια, οι Human Touch, το «καλύτερο κρυμμένο μυστικό των Βαλκανίων» και ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα στη χώρα μας, θα αφήσουν το καλοκαιρινό τους «άγγιγμα» στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου για μία μοναδική βραδιά.

human_touch_afisa_2013_06_01

Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα. Ο ήχος τους αποτελεί «ένα πάντρεμα της αυτοσχεδιαστικής τους ικανότητας, της άψoγης μουσικής κατάρτισης και των μουσικών τους καταβολών σε συνδυασμό με την προσπάθεια εύρεσης νέων δρόμων έκφρασης και δημιουργίας», σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του δεύτερού τους δίσκου, «Movin’».

Από την πρώτη συνεργασία των τριών μουσικών στο project «Έλλη Πασπαλά-David Lynch» στο club «La Luna» στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα, οι εμφανίσεις τους έχουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό. Οι Human Touch έχουν παίξει στα περισσότερα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα γκρουπ με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ.

Human Touch
David Lynch: σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά

Γιώτης Κιουρτσόγλου: μπάσο, κρουστά
Σταύρος Λάντσιας: πιάνο, πλήκτρα, ντραμς, κρουστά, κιθάρα, μελόντικα

Πέμπτη στις 4 Ιουλίου 2013, 21:00

Νομισματικό Μουσείο
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
210.3610067

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here