07/11/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι Imam Baildi για μία μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση στη σκηνή του Ρυθμός Stage την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Οι Imam Baildi επέστρεψαν από τα καλοκαιρινά τους ταξίδια και ετοιμάζονται να μπουν στο studio για την παραγωγή του πολυαναμενόμενου τρίτου τους album, μετά από μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες, όπως η συμμετοχή στο South by Southwest, το μεγαλύτερο music conference του πλανήτη στο Austin των ΗΠΑ, μία Ευρωπαϊκή περιοδεία με 20 συναυλίες και ένα γεμάτο συναυλιακό καλοκαίρι με αποκορύφωμα την κατά γενική ομολογία εκρηκτική συναυλία στο River Party στο Νεστόριο. Και, φυσικά, η sold-out συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την οποία οι Imam Baildi έκλεισαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία στις αρχές Σεπτεμβρίου, παρέα με ένα κοινό 4000 ατόμων που χόρευε συνεχώς κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό.

imam_baildi_afisa_2013_10_01

Έχοντας μπροστά τους την παραγωγή του επόμενου album, οι Imam Baildi θα κάνουν μόνο περιορισμένες εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών και μία στάση στο Ρυθμός Stage, στην Ηλιούπολη (Μαρίνου Αντύπα 38), την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Η συνταγή είναι γνωστή και δοκιμασμένη πλέον σε κάθε είδους κοινό, αλλά συγχρόνως οι Imam Baildi συνεχίζουν να καινοτομούν, παρουσιάζοντας και κομμάτια με δική τους μουσική και στίχους. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα live ανεβαστικό,  χορταστικό και καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι, από την 8 μελή παρέα των Imam.

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here