6/8/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι Minor Project ταξιδεύουν στο Φλαbaraki για να μοιραστούν μια ατμοσφαιρική βραδιά, για μία και μοναδική εμφάνιση στο Λουτράκι.

… Κάποτε, ξεκίνησαν για να διώξουν εκείνο το μαύρο που ξυπνά το βράδυ και παραμένει ζωντανό όσο η καθημερινότητα του δίνει πνοή. Συνέχισαν με ασήμαντες αλλά χρωματιστές πινελιές στο πρόσωπο εκείνων που αποτέλεσαν έμπνευση, σκοτεινή ή μη. Από τη Μαρία Πολυδούρη και το “Carrying Your pain Could Be My Greatest Happiness” μέχρι τον αγαπημένο τους Μάνο Χατζιδάκι και την «Οδό Ονείρων»… τις τότε ιστορίες του Διονύση Σαββόπουλου και τη σημερινή δική τους εκδοχή της αγγλόφωνης ελληνικής μουσικής. Μετά από ενάμιση χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου τους δίσκου “In Colors” από την Antelma Music  του Στάθη Δρογώση, και πολλές εμφανίσεις στην Αθήνα και την επαρχία, οι Minor Project συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία γεμάτοι χρώματα και αρώματα με Χατζιδακικές καταβολές, πατώντας γερά στην πιο σύγχρονη εκδοχή της ποπ ευαισθησίας.

MinorProject_07_2013_

 Για τη χειμερινή περίοδο 2012-2013 ήταν οι εκλεκτοί του JUMPING FISH, με το τραγούδι τους In colors. Τον Μάρτιο του 2013, κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο κλιπ του γκρουπ για το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου In colors”, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Κλαίρης Φαφούτη.

Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Στάθης Δρογώσης, Κωστής Μαραβέγιας (Jumping Fish fest 2013) , Μαριέττα Φαφούτη, Ηρώ Σαΐα, i saw 43 sunsets, LogOut, Αντώνης Σουσάμογλου, B-Sides, Carte Postale κλπ

Οι Minor Project είναι οι,  Ευστάθιος Χρ. Δράκος, Γιώργος Κολοκυθάς, Μαρία Καρέτσου, Αλέξανδρος Μπαλτάς και Βίκτωρ Φορλίδας.

Το Σάββατο, 10 / 08/ 2013 οι Minor Project επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κορινθία και υπόσχονται μια ατμοσφαιρική βραδιά με καλοκαιρινή διάθεση, συντροφιά με τα δικά τους τραγούδια, και άλλα αγαπημένα που θα μας ταξιδέψουν τη στιγμή ακριβώς που το χρειαζόμαστε! 

Παραλία Φλάμπουρο / Λουτράκι
Κρατήσεις / πληροφορίες : 6949 202470 , 6948261212
Ώρα Έναρξης : 21:00
Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here