11/7/2013
www.musiccorner.gr

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα των ONIRAMA και «των φίλων τους» για μία διαφορετική συναυλία, αφιερωμένη στους σκοπούς του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ».

onirama_veakeio_2013_07_07

Οι ONIRAMA μαζί με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Στέλιο Ρόκκο, Stavento, Μύρωνα Στρατή, Κρυσταλλία, Sunny Μπαλτζή και Sanjuro χάρισαν μοναδικές μουσικές στιγμές σε ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό live! Μαζί τους, η Producer & DJ Xenia Ghali, που υποδέχθηκε τον κόσμο με τα ιδιαίτερα dance mixes της.

onirama_veakeio_2013_07_03

Οι ONIRAMA τραγούδησαν αγαπημένες επιτυχίες τους και συνέπραξαν επί σκηνής με σημαντικούς καλλιτέχνες σε γνωστά ντουέτα και νέες διασκευές, προσφέροντας ένα ξεχωριστό live.

onirama_veakeio_2013_07_16_stavento_lakis

Η συναυλία “ONIRAMA & Friends” πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν για την κάλυψη της επισκευής του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο Διημέρευσης του Πειραιά, το οποίο εξυπηρετεί και εκπαιδεύει 55 παιδιά με Ειδικές Ανάγκες. Οι καλοί φίλοι είναι πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here