14/5/2014
www.musiccorner.gr

Οι OperaChaotique δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Tenorman και τον VoodooDrummer. Την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014, επιστρέφουν στο Club του Μύλου, -όπου το Μάρτιο παρουσίασαν ένα εξαιρετικό live– για να γιορτάσουν με το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Επίτιμοι καλεσμένοι, όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές των ιστοριών τους: Μαρκήσιος Ντε Σαντ, Τσάρλς Μπουκόβσκι, Φάντασμα της Όπερας, Βασίλισσα των Βουντού, Κάρμεν, Δον Ζουάν.
Οι
Tenorman & VoodooDrummer αναμιγνύουν διαφορετικά είδη τέχνης. Η όπερα συναντάει το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα, cabaret και musical.

Θα ακουστούν πρωτότυπες συνθέσεις από το πρώτο τους album, μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Σαίξπηρ, Μπουκόβσκι και Έντγκαρ Άλαν Πόε, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές, σε ένα χαοτικό show.

Τα τελευταία τρία χρόνια οι OperaChaotique έδωσαν 235 shows σε 12 διαφορετικές χώρες, παρουσιάζοντας επί σκηνής εφιαλτικές μουσικές ιστορίες και αποσπώντας κολακευτικά σχόλια για τα show τους. Συμπληρώνοντας 3 χρόνια, λοιπόν, στον δρόμο, μας προσκαλούν την Παρασκευή 16 Μαΐου στο club του Μύλου σε ένα επετειακό live με specialsetlist και χαοτικές μελωδίες!

opera_chaotique_afisa_2014_05

Συντελεστές:
Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Πιάνο, Αφήγηση
Χρήστος Κουτσογιάννης(Voodoo Drummer): Ντραμς, Tricks
Λητώ Μεσσήνη: Σοπράνο
Σταύρος Παργινός :
τσέλο

SpecialGuests:
Ανδρομάχη Βουτσά: Τραγούδι
Φρίντα Τριανταφύλλου: Τραγούδι

Κείμενα: Tenorman & Voodoo Drummer
Κοστούμια
: ΕλένηΨύρρα
Μάσκες
: ΜάρθαΦωκά / ΔημήτρηςΣτάμου (Merlin Puppet Theater)

ΜΥΛΟΣ CLUB
Τηλ. Κρατήσεων και πληροφοριών: 2310 504014, 6986924600

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: 8€ (Public, viva.gr, SevenSpot, Παπασωτηρίου, Iανός). Ταμείο: 10€

Ισχύουν εισιτήρια φοιτητών και ανέργων: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here