22/7/2014
www.musiccorner.gr

Οι Placebo έρχονται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014, στο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

Στον τελευταίο όροφο του σταδίου – στην Open Air Area – και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα – η εμφάνιση των Placebo είναι η ιδανική επιλογή, λίγο πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Αυτός ο χώρος μας φέρνει στο μυαλό την πρώτη, παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας (πάλι δίπλα στη θάλασσα), στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά- εμφάνιση που έμεινε αξέχαστη και ανεξίτηλα γραμμένη στη μυαλό όσων την έζησαν!

placebo_2014_07_01

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας και έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο τους δίσκο “Loud Like Love” οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες fans δίνοντας ένα πολύ-αναμενόμενο show. Ο δίσκος τους δικαίως θεωρείται υπερ-επιτυχημένος αφού βρέθηκε στο top 20 των ευπώλητων albums 27 χωρών, ενώ στη χώρα μας σκαρφάλωσε μέχρι την 4η θέση. Οι πρωτοπόροι του εναλλακτικού ροκ υπόσχονται ένα αξέχαστο show.

Με μια σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών από τον πρώτο δίσκο με τίτλο το όνομά τους μέχρι τον περσινό “Loud Like Love” και συνολικές πωλήσεις άνω των 12 εκατομμυρίων οι Placebo δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ξεκινώντας το μακρινό 1994 οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή. Με ορμητήριο το Ηνωμένο Βασίλειο δεν άργησαν να κατακτήσουν το κοινό αλλά και τους κριτικούς που υποκλίθηκαν στο ταλέντο τους. Πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλείς και έπαιξαν σε σπουδαία venues του εξωτερικού.

Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις υπέροχες σκοτεινές συνθέσεις τους το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τραγούδια όπως τα“Every You, Every Me”, “Come Home”, “The Bitter End”, “Twenty Years”, “Meds” αγαπήθηκαν όσο λίγα από ξένους και Έλληνες μουσικόφιλους.

Πλέον, οι Placebo βρίσκονται στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας τους και μας καλούν την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Open Air Area για να χτίσουμε ένα νέο αύριο σήμερα (μεταφράζοντας το δικό τους “Speak in Tongues”), σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, μια βραδιά δυνατή όσο και η αγάπη!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 ευρώ (έχουν εξαντληθεί), μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ

Σημεία προπώλησης

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801 464

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here