21/6/2013
www.musiccorner.gr

Μετά το “μικρό” διάλειμμα 5 ετών οι Stepfathers είναι και πάλι εδώ στα μουσικά δρώμενα, με ανανεωμένο σχήμα που συνδυάζει ταλέντο, εμπειρία και πολλών ειδών ακούσματα.

Ξεκινάνε δυναμικά για φέτος το καλοκαίρι με τη “The 1st American Opereta”, όπου θα συναντήσουμε τραγούδια από Ella Fitzgerald, Johnny Cash, Lionel Richie μέχρι Elvis Presley και Men at Work παντρεμένα με ήχους από Clash, Social Distortion μέχρι Ramones και Misfits, σε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο συνδυασμό, ένα στυλ Americana.

thestepfathers_06_2013_

Ποιοι είναι οι Stepfathers θα αναρωτιέστε πολλοί. Φυσικά τα ιδρυτικά μέλη Ντίνο (τύμπανα) και Άκη (rhythm guitar & Lead vocals), τον Πάνο (bass & vocals) και τον Γιάννη (lead guitar & vocals).

Εάν όλα τα παραπάνω τα βάλετε μαζί θα έχετε ένα εκρηκτικό μείγμα δυνατών riff με μελωδικές εξάρσεις που απλά το δυναμιτίζουν οι stepdaughters κ οι stepbrothers που ακολουθούν σε κάθε εμφάνιση.

Η 1st American Opereta είναι εδώ, live από μια ελληνική μπάντα που ήρθε για να μείνει και να αφήσει το στίγμα της στο χώρο της μουσικής. 

Κάθε live των Stepfathers είναι μια ακόμα μουσική εμπειρία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here