14/5/2013
www.musiccorner.gr

Οι The BitterSweet παρουσιάζουν κομμάτια από το ντεμπούτο άλμπουμ τους αλλά και νέες συνθέσεις σε μία βραδιά ξέφρενου rock ‘n’ roll και βρετανικής ποπ ψυχεδέλειας!
Το Σάββατο 18 Μαΐου, οι The BitterSweet καταλαμβάνουν το stage του After Dark μεταφέροντας την ενέργεια της βρετανικής ποπ ψυχεδέλειας και του rock ‘n’ roll του ντεμπούτο τους άλμπουμ Dancing In The Zoo! Κομμάτια που ξεχώρισαν όπως You Don’t Want Me Babe (που προκρίθηκε μεταξύ άλλων και στο διαγωνισμό Red Bull Bedroom Jam), Inner Flight και Wind αλλά και νέες συνθέσεις του επερχόμενου άλμπουμ τους θα ακουστούν στο Αθηναϊκό στέκι, σε ένα εκρηκτικό live.

the bittersweet_afterdark_ 2013_05_001

Τη βραδιά ανοίγουν οι Deadbeat Escapement, το Art Rock γκρουπ από την Πάτρα που συνδυάζει δυναμικά τον ήχο του με video art, installations, θέατρο και λογοτεχνία. Toν Μάρτιο 2013 κυκλοφόρησαν στην Αμερική από την EMG RECORDS το άλμπουμ με τον τίτλο “Contradiction”. Η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί και την παρουσίαση του παρθενικού τους άλμπουμ στο αθηναϊκό κοινό της trip rock σκηνής.

Το ντεμπούτο άλμπουμ των The BitterSweet “Dancing In The Zoo” κυκλοφορεί σε διανομή ΕΜΙ Minos, ενώ αντίτυπα του θα πωλούνται την ημέρα του live.

Σάββατο 18 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 23.00
Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

After Dark
Διδότου 31 & Ιπποκράτους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here