12/4/2013
www.musiccorner.gr

The BitterSweet, στο πλαίσιο της προώθησης του ντεμπούτο τους άλμπουμ Dancing In The Zoo, μεταφέρουν την εκρηκτική live ενέργεια τους και τους ξέφρενους rock n roll ήχους τους σε επιλεγμένες πόλεις! Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων τους θα παρουσιάσουν κομμάτια όπως τα You don’t want me babe, Inner Flight και Wind αλλά και νέες συνθέσεις του επερχόμενου άλμπουμ τους!

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 13 Απριλίου στο Blue Note Club της Καστοριάς παρέα με τους The Blue Note band, ενώ την Παρασκευή 19 Απριλίου θα βρεθούν στον Μικρό Πρίγκιπα στην Πάτρα για ένα double bill με τους Deadbeat Escapement και τους Feel In, το οποίο θα συνεχιστεί το Σάββατο 18 Μαΐου στο After Dark, στην Αθήνα.

Οι The BitterSweet αποτελούν το προσωπικό project του Νικόλα Αλαβάνου, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στο ντεμπούτο άλμπουμ Dancing The Zoo. Συνοδοιπόροι του σε αυτό το ταξίδι μία σειρά μουσικών με διαφορετικές επιρροές αλλά πάντα με άξονα την βρετανική ψυχεδέλεια και με βασικά στοιχεία από τη βρετανική σκηνή των 60’s αλλά και 90’s.

Το “Dancing In The Zoo” κυκλοφορεί σε διανομή ΕΜΙ Minos, ενώ αντίτυπα του θα πωλούνται την ημέρα των live.

Οι The BitterSweet είναι:
Νικόλας Αλαβάνος – τραγούδι, σύνθεση, στίχοι, κιθάρα

Δημήτρης Ρίγκος – Ντραμς
Κώστας Κοντονίκας – μπάσο, effects
Αντώνης Γκούφας – κιθάρα
Χριστίνα Παπανδρέου – πιάνο, keyboards
Εύα Λάσκα – backing vocals

Σάββατο 13 Απριλίου – Blue Note Club, Καστοριά
opening act: The Blue Note band
Παρασκευή 19 Απριλίου – Μικρός Πρίγκιπας, Πάτρα
w/ Deadbeat Escapement & Feel In
Σάββατο 18 Μαΐου – After Dark, Αθήνα
opening act: Deadbeat Escapement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here