8/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Tην Παρασκευή 26/4/2013, οι Verbal Delirium συναντάνε τους Tripwire στο Kookoo Live Music Bar. Το double bill, με δύο από τις πιο υποσχόμενες μπάντες, για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή.  Μία  ιδιαίτερη, εναλλακτική βραδιά με παραπάνω από 3 ώρες μουσικό πρόγραμμα.

Tripwire
Oι Tripwire επιστρέφουν στα μουσικά δρώμενα, έχοντας ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου δίσκου τους, ενώ κυκλοφορήσανε ήδη τα πρώτα 2 single tracks με τίτλο “Rock ‘n’ Roll” και “Death Note” αντίστοιχα.
Το αγγλόφωνο Indie alternative σχήμα από την Αθήνα, θα παρουσιάσει νέες συνθέσεις οι οποίες θα συμπεριληφθούν στην δεύτερη του δισκογραφική δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 μαζί με παλιότερες συνθέσεις απο τον πρώτο τους δίσκο. Η μελωδικότητα και η μουσική αρμονία συνεχίζουν να αποτελούν βασική προτεραιότητα για την μπάντα μέσα σε ένα πρίσμα μεγαλύτερου πειραματισμού σε σχέση με τον πρώτο δίσκο “Cables And Lines”. 

Verbal Delirium
Alternative/art rock progressive το συγκρότημα που πρόσφατα παρουσίασε το δεύτερό του album “From the small hours of weakness” με εξαιρετική επιτυχία. Η διαδρομή του ανοδική, κερδίζει όλο και περισσότερους λάτρεις του είδους και όχι μόνο.

Doors open: 22:00
Ώρα Έναρξης: 22:30 (ακριβώς)
Τιμή: 12€ (με ποτό)

Kookoo Live Music Bar
ΙΑΚΧΟΥ 17, ΓΚΑΖΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here