14/2/2013
www.musiccorner.gr

Η μόνιμη μπάντα της μουσικής σκηνής Antart, οι Antart Band, υποδέχεται από το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και για τρεις συλλεκτικές εμφανίσεις, τον «Άνθρωπο Ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

Οι Antart Band επηρεασμένοι από την jazz του Django Reinhardt και του Mile Davis , το Rock των Beatles και Stones αλλά και από το Metal των Metallica και όλα αυτά μέσα από το πρίσμα της Λαϊκής μας Μουσικής παράδοσης, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις όπου ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Μίκης Θεοδωράκης  συναντούν τους Annihilator και τους Rammstein ενώ ο Νικόλας Ασιμος και ο Θάνος Μικρούτσικος  τραγουδούν και χορεύουν Pink Floyd και Prodigy!!!!

Από αυτή την παράσταση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος που έρχεται να δώσει την δικιά του πινελιά στον μουσικό καμβά που συνέθεσαν οι Antart Band! Τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά του όπως το «Γαμώ την καταδίκη μου» και η «Γοργόνα», καθώς και ο «Χαμαιλέοντας» από τον επερχόμενο δίσκο «Ένας Τρελλός», μαζί με πρωτότυπες διασκευές θα μας χαρίσουν τρεις αξέχαστες βραδιές γεμάτες κέφι!!!

ANTART: Αγγέλου Μεταξά 52, Γλυφάδα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 698 927 9091

Είσοδος : 8 ευρώ
Ώρα έναρξης:  11.00 μ.μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here