16/3/2012
www.musiccorner.gr

H μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση του χειμώνα «Ένας Τρελλός» με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο την Πέμπτη 22 Μαρτίου στη Σκηνή  του «Apple Bar» στo Ρέθυμνο, την Παρασκευή 23 Μαρτίου στη Μουσική Σκηνή  «Πυξίδα» στo Ηράκλειο και το Σάββατο 24 Μαρτίου στην αίθουσα «Μάνος Κατράκης», στα Χανιά.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping Band” προ(σ)καλούν το κόσμο να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί. Mετά την επιτυχία των παραστάσεων στην Αθήνα και πριν την εξόρμηση της καλοκαιρινής περιοδείας του project «πάμε παράλια II», ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” αυτοπαρουσιάζονται και παρουσιάζουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση, η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό.  Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο “Ένας τρελλός”, που σύντομα θα αποβιβαστεί στα δισκοπωλεία.

O Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο τραγούδι, το βιολί, το τρομπόνι, το μαντολίνο, την κιθάρα, ο Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι και το μαντολίνο, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο πιάνο, ο Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο, η Σοφία Παπουλάκου στο τραγούδι, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!

«AppleBar»
Σαλαμίνος 12 (παλιά πόλη), Ρέθυμνο.
προσέλευση: 21:30
Τηλ. κρατήσεων-επικοινωνίας: 6972822112

Μουσική Σκηνή  «Πυξίδα»
1866 αρ.69 & Τσικριτζή 3, Ηράκλειο Κρήτης.
προσέλευση: 21:30
Τηλ. κρατήσεων-επικοινωνίας: 6976 820822

ΑΙΘΟΥΣΑ «ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ»
ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΧΑΝΙΑ.
προσέλευση: 21:30
Τηλ. κρατήσεων-επικοινωνίας: 6975 861 592 & 28210.33472

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here