15/11/2010
www.musiccorner.gr

Ο Βασίλης Καζούλλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα. Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος.

Από τις 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ, θα εμφανίζεται μαζί με την μπάντα του, στο JASMIN rock club (Αθήνα, Γουδή, Μιχαλακοπούλου 150 & Σινόπης) για μουσικά ταξίδια από την προσωπική του δισκογραφία μέχρι τις αγαπημένες του διασκευές, από τη δυτική ροκ σκηνή μέχρι την ελληνική παράδοση ή πιο απλά «Από το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη», όπως ονομάζεται ο τελευταίος του, 9ος στη σειρά, προσωπικός δίσκος!

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 22:30 ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 6937.376383 210.7751844

———–

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ με την μπάντα του θα εμφανιστεί στην ΚΥΠΡΟ, στην Αγία Νάπα, στις 13 Νοεμβρίου 2010, σε μια ξεχωριστή συναυλία με αναφορές στα πιο αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας και στις αγαπημένες μελωδίες της μεγάλης του αδυναμίας: …των BEATLES!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here