20/2/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με κρασί ή μπύρα.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “VASSILIKOS”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Oι μεγάλες επιτυχίες των Raining Pleasure, η επιρροή του Μάνου Χατζιδάκι, οι Beatles, οι μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής του χρυσού δίσκου Vintage, o Leonard Cohen

Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, φαινομενικά αταίριαστα, που μέσα από τα μάτια του Βασιλικού και τη μοναδική χροιά του γίνονται ένα και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία του.

Ο Βασιλικός παρουσιάζει ζωντανά ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα και μας συστήνει ξανά όλα εκείνα τα τραγούδια που δημιούργησε, καθώς και εκείνα που τον δημιούργησαν.

Μαζί του επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Σωτήρης Ντούβας – τύμπανα
Μίκης Ατταλειάδης – μπάσο
Θίο Γκουτσίδης – κιθάρα
Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος – πλήκτρα.

Tην επιμέλεια του ήχου έχει ο Δημήτρης Γιάλας.

Πέμπτη, 28/2/2013

Οι πόρτες ανοίγουν: 9.00 μ.μ. – Γενική είσοδος: 10 euro

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 2104296401
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940 558558 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here