20/9/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Αγγελάκας”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Με νέο δίσκο στα σκαριά, νέα μέλη στην παρέα και τη γνωστή χειμαρρώδη παρουσία του, ο Γιάννης Αγγελάκας στην τελευταία του καλοκαιρινή εμφάνιση στην Αθήνα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Μαζί με τους Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, θα μας παρουσιάσουν μέρος της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου!

“…Έχει διαμορφωθεί ένας καινούριος ήχος, μερικά νέα κομμάτια, καινούριες αγωνίες…” όπως λέει ο ίδιος ο Γιάννης Αγγελάκας.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. H παρουσία του πάνω στη σκηνή, καταφέρνει να μας συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του και να απογειώσει τη διάθεση μας σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής. Ο Χρήστος Χαρμπίλας, παλιός συνεργάτης με τον Γιάννη Αγγελάκα, έχει συμμετάσχει και στους Επισκέπτες και στους Λύκους.

Εισιτήρια:
Τιμή εισιτηρίου 13ε (προπώληση – ταμείο)
Online προσφορά 200 εισιτήρια 10ε (20.06-30.08)
Εκπτωτικό εισιτήριο (Άνεργοι ΟΑΕΔ – Φοιτητές) 10ε

Σημεία Προπώλησης:
Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
ΣΠΙΤΙ  (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι – εντός της στοάς)
Στo Βιβλιοπωλείo “Μικρός Κοραής” (Ανδρ. Παπανδρέου 6 Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890321)

Online sales: www.viva.gr/tickets

Στο ταμείο του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς

Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6820464, 210-6894533

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here