15/12/2011
www.musiccorner.gr

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να διασκεδάζετε κάθε Σάββατο με τον Γιάννη Μωραΐτη και με μια “Philo-Σοφη” ? Τι γίνεται όταν τα νιάτα συναντούν τη πείρα?

Η συνταγή έδεσε και σερβίρεται φέτος κάθε Σάββατο στο ΚαφεΘέατρο “Ράγες” στον Κεραμεικό.

Και αυτή η σεζόν 2011-2012 θέλει τον Μωραϊτη της “φιλοσοφημένο” με τους “Philo-σόφους” του και με την επιτυχία του “ΟΞΥΓΟΝΟ” δια χειρός Ανδρέα Λάμπρου, να ξεσηκώνει το κόσμο σε καθε live!!!!

Με μεγάλη τιμή ο Γιάννης Μωραϊτης υποδέχεται στις “Ράγες” την κυρία του τραγουδιού και της πίστας Σόφη Ζαννίνου, την μεγαλύτερη ίσως show-woman που έβγαλε αυτή η χώρα, η οποία επέστρεψε πιο λαμπερή απο ποτέ για να συμπληρώσει το ήδη επιτυχημένο πρόγραμμα που ο Γιάννης και οι συνεργάτες του ετοίμασαν, για να παντρέψει το κλασικό με το σύγχρονο και το μελλοντικό…!!!

Το κοινό του Γιάννη Μωραϊτη τον απολαμβάνει και φέτος στο καφεθέατρο “Ράγες”, σ’ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει όλα τα είδη, για κάθε γούστο ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς της νυχτερινής διασκέδασης.

Και το κέφι μένει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωϊνες ώρες…!!!! Γιατί τα Σάββατα δεν τα έχουμε για “πειραματισμούς”…. Πάμε στα σίγουρα… Πάμε να “Philo-Σοφή-σουμε” στις ΡΑΓΕΣ!!!!

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γιάννης Μιχαήλ

Ράγες
Κωνσταντινουπόλεως 82 Κεραμεικός / ΓΚΑΖΙ
τηλ:
210-3452751

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 23.00

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here