18/7/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Γιάννης Σπανός”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Μια επετειακή συναυλία, ένα παζλ αναμνήσεων και τραγουδιών, με την υπογραφή και την ψυχή του Γιάννη Σπανού, ο οποίος έχει δημιουργήσει τη δική του “σχολή” κι έχει αφήσει ισχυρό το στίγμα του στην ελληνική μουσική.

Από την θρυλική εποχή του Νέου Κύματος, ως τα λαϊκά μονοπάτια, τις γεμάτες ρομαντισμό μελωδίες του, τις γαλλικές του επιρροές και τις “Ανθολογίες” του, ο Γιάννης Σπανός, έχει χαράξει μια ξεχωριστή διαδρομή, γεμάτη αμέτρητες επιτυχίες και κοσμαγάπητα τραγούδια. Έχει συνεργαστεί με την αφρόκρεμα του ελληνικού τραγουδιού, έχει γράψει μουσικές για το θέατρο και το σινεμά.

Στο γενέθλιο πάρτι του, την Πέμπτη 26 Ιουλίου, όλοι οι παλιοί και οι καινούργιοι του, φίλοι  θα είναι εκεί, στο ΒεάκειοΑρλέτα, Ηλίας Ασβεστόπουλος, Μιχάλης Βιολάρης, Ελένη Δήμου, Εμιγκρέ, Ευρυδίκη, Κώστας Καράλης, Κώστας Καραφώτης, Κατερίνα Κούκα, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανόλης Μητσιάς, Νάντια Μπουλέ, Πένυ Ξενάκη, Τάνια Τσανακλίδου, Ραλλία Χρηστίδου!

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λόφος Προφήτη Ηλία, Καστέλα, Πειραιάς
τηλ. 210 4194520

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here