20/3/2013
www.musiccorner.gr

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος έδωσε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, στις 11 Μαρτίου σε κεντρική αίθουσα της Royal Opera House του Λονδίνου, στηρίζοντας τους σκοπούς του Life Action Trust. Ο νεαρός Έλληνας συνθέτης μάγεψε τους Έλληνες και διεθνείς καλεσμένους που παρευρέθησαν στην βραδιά αυτή με την δεξιοτεχνία του και το προσεγμένο πρόγραμμα που παρουσίασε.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος χάρισε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο κοινό, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με δικές του ορχηστρικές συνθέσεις καθώς και έργα των Shostakovich, Carl Orff, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη κ.ά. διασκευασμένα για πιάνο από τον ίδιο. Τέλος, ερμήνευσε τραγούδια αγαπημένων του Ελλήνων δημιουργών αλλά και προσωπικές του μεγάλες επιτυχίες.

Η ξεχωριστή σόλο παράσταση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, συνέβαλε τα μέγιστα στην ενίσχυση του Οργανισμού Life Action Trust, που έχει ως σκοπό την παροχή υποτροφιών σε ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες, μουσικούς, χορευτές και ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες τους.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος κατάφερε να συγκινήσει βαθιά από την μία και να ξεσηκώσει από την άλλη το κοινό της Royal Opera House. Μόνος του στην μέση της αίθουσας, με το ιδιαίτερο παίξιμό του στο πιάνο και τις ερμηνείες του, καταχειροκροτήθηκε στο τέλος της βραδιάς, ενώ  όλοι μιλούσαν για το σπουδαίο ταλέντο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here