29/6/2012
www.musiccorner.gr

Το Mojito bay συνεχίζει δυναμικά τα live concerts και υποδέχεται την Παρασκευή 6 Ιουλίου τον Δήμο Αναστασιάδη για να μας ξεσηκώσουν σε ένα καλοκαιρινό πάρτι χωρίς προηγούμενο. Θα πραγματοποιηθεί και η απονομή του Χρυσού δίσκου για τις πωλήσεις του προηγούμενου αγαπημένου άλμπουμ «Αντίθετη Τροχιά».

Ο Δήμος Αναστασιάδης, έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση με τα δύο πρώτα προσωπικά του άλμπουμ και έχει δικαίως αναγνωριστεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο αγαπημένους τραγουδιστές και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει με τονέο άλμπουμ «Άλλος Εγώ» και 11 ολοκαίνουργια τραγούδια με πρώτη επιτυχία το «Τώρα»!

Με ήχο ανατρεπτικό και ξεσηκωτικό, ένα κράμα χορευτικής ποπ μουσικής και ροκ βαλκανικών ήχων, παρασέρνει τους πάντες στον καλοκαιρινό ρυθμό του! Ο Δήμος Αναστασιάδης δεν επαναπαύεται και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο της live εμφάνισής του. Η μοναδική του ενέργεια διαπερνά όλη τη σκηνή και κυρίως όλο το κοινό. Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά.

Ελάτε στο Mojito Bay να γιορτάσουμε όλοι μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη, τα παλιά και τα καινούργια τραγούδια του!

MOJITOBAY- Live concert – Δήμος Αναστασιάδης

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012
Doors open: 22:00
RESERVATIONS: 22910 78950 – 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here