7/2/2014
www.musiccorner.gr

Ο  τραγουδοποιός Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες unplugged παρουσιάζουν ζωντανά, τη δισκογραφική δουλειά «Ο Μπερντές» με τραγούδια που ξεχώρισαν όπως το ομώνυμο «Μπερντές», το «Μάγια», το «Ρώτα» που ερμήνευσε η Μάρθα Φριντζήλα, και όχι μόνο.

Ο στιχουργός, συνθέτης, ντράμερ και ιδρυτικό μέλος, των Ενδελέχεια, με την τελευταία του, επί σκηνής, ιδιότητα του ερμηνευτή, σε ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στην δισκογραφική του δουλειά, που κυκλοφορεί από τη Universal. Δεν θα λείψουν τα τραγούδια από την προηγούμενη δουλειά του με τίτλο «Ευδαίμονες» με την οποία και μας είχε συστήσει τη νέα του μουσική παρέα, με τραγούδια που ξεχώρισαν όπως το «Αν…», «Φοβάμαι», «Αθήνα» κλπ. Παράλληλα θα ακουστούν και παλιότερες συνθέσεις του από την εποχή των Ενδελέχεια, συγκρότημα που υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιδραστικά ελληνικά ροκ σχήματα, προσαρμοσμένες στον νέο ήχο του δημιουργού. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν επιλεγμένες διασκευές από το σύνολο του ελληνικού τραγουδιού, χωρίς όρια και ταμπέλες. Ένα μουσικό πρόγραμμα ποικίλων διαθέσεων και εικόνων.

mitsotakis_afisa_2014_02_01

Μαζί του οι εξαιρετικοί «Ευδαίμονες» unplugged: Θανάσης Σολούκος (ακορντεόν, πιάνο), Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, κιθάρες), Εύα Λαύκα (τραγούδι), και καλεσμένος ο Αλέξανδρος Καστανιώτης (γκάιντα).

Σάββατο 15 Φλεβάρη 2014
ώρα 22.30

είσοδος ελεύθερη.

μουσική σκηνή δ3
Διδότου 3 Κολωνάκι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here