30/8/2013
www.musiccorner.gr

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του. Μία συνάντηση στο κατεξοχήν Θεσσαλονικιώτικο «σημείο»! Στην «Αρετσού» της καρδιάς μας. «Κουβαλάει» στις αποσκευές του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, την δύναμη της παρέας, μα πάνω από όλα τις μουσικές και τα στιχάκια του!

zervoudakis_2013_08_01

Το φθινόπωρο αναμένεται να κυκλοφορήσει και η νέα δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη με γενικό τίτλο « Ζωής Παιχνίδια». Μια καλή εικόνα από την νέα πρόταση του δημιουργού, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι του, στη μοναδική αυτή συναυλία. Το συγκρότημα ελίσσεται με άνεση από τον ηλεκτρικό, στον απόλυτα ακουστικό ήχο. Η Ανατολή συναντά την Δύση, διεγείροντας το συναίσθημα μέσα και από το νέο «Μουσικό χρονογράφημα» που ετοιμάζει!

Για μια ακόμη φορά βέβαια, εκτός του δείγματος γραφής της νέας του δουλειάς, θα ζωντανέψουν οι μουσικές, τα στιχάκια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια.

Η Σοφία Γεωργαντζή τον πλαισιώνει με τα τραγούδια της από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο:«ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΟΝΕΙΡΑ» Όπου υπογράφει η ίδια τους στίχους, την μουσική, μα και την ερμηνεία!

Μουσικοί: Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα) Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο) Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες) Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο)

Στο «Παρά θίν αλός του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013.
ΠΑΛΑΤΑΚΙ (ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ)

Ώρα έναρξης: 9.30
Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ

Προπώληση Cafe Σάρωθρον, Λαδάδικα, τηλ. 2310538282
Stereodisc, Αριστοτέλους 4, τηλ. .2310262912

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here