29/5/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Την Παρασκευή 30 Μαΐου, ο Ζωρζ Πιλαλί και η Soufra Band θα παρουσιάσουν το έργο «ΘΕΗΛΑΤΟΙ» στο Stage Volume 1. ‘Εργον αναρχοφωτόμυστον, υπό του ακαδημαϊκού Ζωρζ Πιλαλί και της λογιωτάτης Soufra Band.

Εις την φιλολογική χοροεσπερίδα μας, θα αναγνωστούν κείμενα της ημετέρας σκηνής,ιατροδικαστικά δοκίμια, των επιφανεστέρων Ιατροφιλοσόφων, καθώς και θαυμαστάς Historias, που δύνανται να εξάψουν την φαντασία και το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού.

pilali_2014_05

Στην παράσταση παίζουν οι μουσικοί:
Χαράλαμπος Παρίτσης, βιολί
Κλέων Αντωνίου, κιθάρα
Αντώνης Μαράτος, μπάσο
Κώστας Γεωργίου, synths
Κυριάκος Δαρίβας, τύμπανα

Έλληνας σατιρικός ποιητής, τραγουδιστής και μουσικός, ο Ζωρζ Πιλαλί από το 1983 όταν και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο «Επιθυμία» μπλέκει μοναδικά τα ρεμπέτικα με τα αμερικανικά blues, τραγουδώντας σε μια ιδιότυπη μάγκικη μουσική αργκό που εφηύρε ο ίδιος. Έχει ενσωματώσει μοναδικά στο στυλ του τους μουσικούς δρόμους και τις τεχνικές παιξίματος των παλιών ρεμπετών αλλά και των μουσικών του μπλουζ του αμερικανικού Νότου. Ο Ζώρζ, ο καλλιτέχνης με το επιλήψιμο χιούμορ, διηγείται ιστορίες κοσμοπολίτικες, επαρχιώτικες, ροκ εντ ρολ, ιστορίες σκυλάδικες, της ξέρας και της άπνοιας!

Ο Ζώρζ Πιλαλί, το άτομο “παρφέ”, είναι ο πρόδρομος και ο δρόμος της ντόπιας κιτς εντ μπήτ λογοτεχνίας. Γρήγορα απέκτησε φανατικό κοινό, ενώ κάθε δίσκος του αποτελούσε αντικείμενο μουσικό-συζητήσεων. «Ο Κροταλίας της Ασφάλτου» σύστησε τη ροκ σάτιρα στο ελληνικό κοινό συνδυάζοντας τις εκπληκτικές κιθαριστικές του ικανότητες με το μοναδικό του χιούμορ δίνοντας μια σειρά από ανεπανάληπτα shows που έχουν αφήσει εποχή. Την Παρασκευή 30 Μαΐου όσοι βρεθούν στο Stage Volume 1 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τoν Ζωρζ Πιλαλί και τη Soufra Band να παρουσιάζουν επί σκηνής το έργο ΘΕΗΛΑΤΟΙ.

Stage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι
τηλ. 210 3232132

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: 10€. Ταμείο: 12 €

Σημεία προπώλησης:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here