17/5/2013
www.musiccorner.gr

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και ο Διονύσης Καλαφάτης εμφανίζονται στο Black Duck, την Τρίτη 21 Μαΐου, για να παρουσιάσουν κλασικά, αξέχαστα τραγούδια (BB King, Led Zeppelin, Doors, Pink Floyd, Gary Moore) αλλά και κομμάτια από την δισκογραφική τους δουλειά γραμμένα μέσα από πολλή αγάπη για την ροκ μουσική και με την δική τους σφραγίδα.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποτινάσσει τον περιορισμό του να είναι μόνο ηθοποιός και συστήνεται ξανά με καθαρά ροκ διάθεση! Τραγουδά και παίζει lead κιθάρα live με ένα γνήσιο Blues-Rock ήχο, ελληνικά και ξένα rock τραγούδια.

kazakos_05_2013_

Ο Διονύσης Καλαφάτης, συνθέτης και στιχουργός, φέρνει επί σκηνής τραγούδια από το “Μαύρο κοχύλι” και το πιο πρόσφατο “Μισοπέλαγα καρδιάς” στα οποία υπογράφει τη μουσική και τους  στίχους … γιατί, όπως λέει: «Tα τελευταία χρόνια όλο και λιγότερο καλά τραγούδια συναντάμε. Νιώθω ότι έχουμε χάσει την ανάγκη να ανακαλύπτουμε καινούριους καλλιτέχνες και μουσικές”

“Πάντα μου πίστευα πως δεν έχει σημασία η καθημερινότητα, ότι δεν έχουν σημασία οι μέρες κι οι νύχτες. Πως δεν είναι αυτό το ταξίδι που μας έλεγαν. Πως το ταξίδι είναι οι στιγμές. Κι ο προορισμός η πίστη σου σ’ αυτό που κάνεις και σ’ αυτό που θες να γίνεις. Ή, για να τα πω σωστότερα, ο προορισμός είναι η πίστη και το ταξίδι οι στιγμές που σε φέρνουν κοντά της. Σε ό, τι κι αν ξέρεις και πιστεύεις.
Έτσι συμπυκνώνεται ο χρόνος. Τον αγνοείς και τον διακόπτεις…»

kalafatis_05_3013_

Τρίτη 21 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22.00

Black Duck Multiplarte –Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here