26/11/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου μετά από 8 χρόνια με τη συγκίνηση της επιστροφής, σε ένα χώρο που από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας έδωσε βήμα στις ηλεκτρικές του παραστάσεις. Ένα χώρο τόσο αγαπητό όσο και καθοριστικό για τον ίδιο και την πορεία του. Από το τελευταίο του cd “Γραμμένο με Κόκκινο” και το ηλεκτρικό του μέρος που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, ως το πολυαγαπημένο πια του τελευταίου καιρού “Η επιμονή σου“, η παράσταση της 28ης Νοεμβρίου δεν θα είναι μόνο βασισμένη στα ποιήματα και στα blues, αλλά θα είναι μια αναδρομή-γιορτή, γύρω από όλα τα τραγούδια του Κώστα που έχουμε αγαπήσει. Από το “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα” και το “Σαν να μην πέρασε μια μέρα” έως το “Πιάσε με“, το “Για να σε συναντήσω“, το “Όχι μπάλα στο σαλόνι”  και τα “Παιδιά των δρόμων“.

Στην σκηνή του Σταυρού του Νότου θα ακουστούν τα ήδη αγαπημένα τραγούδια “Πάω να δω τα αστέρια” και “Γραμμένο με κόκκινο” από το καινούργιο του άλμπουμ καθώς και μια επιλογή από τα τραγούδια του Κώστα των τελευταίων 15 ετών, “Είναι εντάξει μαζί μου“, “Μοίρα μου έγινες“, “Πιάσε με” ως τα πολύ πρόσφατα “Μετακόμιση τώρα” και “Η επιμονή σου“.

low poster stavros LEIVADASweb

Η καλλιτεχνική χημεία του Κώστα Λειβαδά και της Ελένης Τσαλιγοπούλου θα είναι παρούσα σε μια βραδιά που υπόσχεται να μας ταξιδέψει μέσα από το soundtrack των αναμνήσεών μας – από τη λαϊκή ρούμπα “Τα παιδιά των δρόμων” στο  “Παραμιλητό μου” και το “Είναι εντάξει μαζί μου” μέχρι τα “Σπίτια των φίλων“- τραγούδι που έγραψαν μαζί-.

Εxtra ηλεκτρισμός, λοιπόν, και καλεσμένοι-έκπληξη της τελευταίας στιγμής θα ολοκληρώσουν την γιορτή της 28ης Νοεμβρίου και τη φανταστική, ηλεκτρική παρέλασή της καθώς και μια νέα εποχή στην πορεία του τραγουδοποιού που τόσα έχει προσφέρει στο soundtrack των αναμνήσεων μας τα τελευταία 15 χρόνια.

To be continued … μετά τις γιορτές

Συμμετέχει η Ελένη Τσαλιγοπούλου
Kαλεσμένοι του επίσης οι:
Οδυσσέας Τσάκαλος
Ζωή Παπαδοπούλου
Μαριάννα Πολυχρονίδη

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας:  2109226975
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here