2/10/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

To Mike’s Irish Bar έχει τη χαρά να φιλοξενεί από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου την stand up παράσταση Lambros Fisfis & Friends.

Καλώς ήρθατε στην βραδιά Stand-up Comedy στο Mike’s Irish Bar. Ο Λάμπρος Φισφής δημιουργός του “Κάψε το Σενάριο” παρουσιάζει μια βραδιά όπου 5 κωμικοί ανεβαίνουν στη σκηνή και μιλάνε για το καλοκαίρι, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,  τους καυγάδες, την ανεργία, τις σχέσεις ενώ ταυτόχρονα παίρνουν θέση πάνω σε μεγάλα διλήμματα όπως φραπές ή fredo, καρπούζι ή πεπόνι, ουίσκι ή βότκα αναλύοντας και τη σημασία των greeklish, αγανακτώντας με τους αγανακτισμένους,  κάνοντας φόρο τιμής στην φέτα και τις τσόντες και απαντώντας σε μεγάλα ερωτήματα όπως τι κάνει έναν έλληνα, Έλληνα; γιατί τα αρχαία αγάλματα έχουν μικρά πέη; και γιατί το @ λέγεται παπάκι;

Μια παράσταση stand up comedy που υπόσχεται να δώσει την πιο κωμική αρχή στο Σαββατοκύριακό σας. 

Mikes Irish Bar:
Σινώπης 6, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7776797
Είσοδος με ποτό: 12€, μπύρα 4€

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι μια ωραία εμπειρία, άμεση και λυτρωτική όπως είναι πάντα το χιούμορ. Ορισμένες φορές είναι -λίγο- χυδαίο αλλά σε σχέση με τον μέσο όρο των επιθεωρήσεων σεμνό. Αποζημιώνεσαι όμως τον Δημήτρη Δημόπουλο, που όπως λέει ο ίδιος είναι το κουλτουριάρικο άλλοθι της βραδιάς τα αστεία του οποίου θα αγγίξουν όλους όσους είχαν/ έχουν γονείς που θέλησαν να τους δώσουν “ευρωπαϊκή” μόρφωση και τον Διονύση Ατζαράκη με τον οποίο θα ταυτιστούν όσοι υπήρξαν “φλώροι” και θύματα Bullying στο σχολείο. Αλλά το φάσμα των ταυτίσεων είναι ευρύ-δεν είναι ανάγκη να είσαι φλώρος ή/και κουλτουριάρης και πιο mainstream ταυτίζεσαι-ιδίως εκεί που ο Φισφής κοροϊδευει τα σικ εστιατόρια θα τον ζήλευε και και ο Λαζόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here