21/11/2011
www.musiccorner.gr

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί  στον  Πολυχώρο Πολιτισμού Block33 στην Θεσσαλονίκη. Μαζί με την μπάντα του θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές και διασκευές σε μία παράσταση που συνεχώς εξελίσσεται αλλάζει και εκτυλίσσεται κάθε φορά διαφορετικά με την γνωστή του ενέργεια και διάθεση για μουσική.

Ο καλλιτέχνης αυτός είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδοποιούς της νέας γενιάς. Αντισυμβατικός, εξωστρεφής, με φοβερή ενέργεια και χιούμορ αλλά και με λόγο ουσιαστικό απέναντι σε ό,τι συμβαίνει γύρω του, καταφέρνει να κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, δημιουργώντας  ένα πιστό κοινό που παρακολουθεί τόσο τα δισκογραφικά βήματά του, όσο και τις ζωντανές του εμφανίσεις.

Στο τελευταίο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Ανοιξιάτικη μέρα», ο Λεωνίδας Μπαλάφας υπογράφει τους στίχους και τη μουσική σε όλα σχεδόν τα κομμάτια. Οι Locomondo συνυπογράφουν τη μουσική στο τραγούδι «Πυροσβεστήρας», ένα χαρούμενο κομμάτι με αρκετά reggae στοιχεία που σατιρίζει την ελληνική πραγματικότητα και έχει ήδη γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία.

Και ένα σχόλιο από τον ίδιο τον Λεωνίδα: «Όσο εξουσιάζει η ύλη και η φωνή της ματαιοδοξίας, τόσο θα στενεύει η πύλη και η μελωδία της ευτυχίας. Όσο δυναμώνει ο εγωισμός, τόσο θα μικραίνει ο ουρανός. Ποιος θησαυρός, ποια πλούτη αν από αγάπη είσαι φτωχός. Ένα λιθαράκι απ’ τον καθένα. Ένας για όλους και όλοι για έναν».

Πότε; Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Που; Πολυχώρος Πολιτισμού Block33 (26ης Οκτωβρίου 33, τηλ.κρατήσεων 2310 533 533, 6936 277 995)

Πόσο; 10 ευρώ (εισιτήρια προπωλούνται στα Metropolis)

Ώρα έναρξης: 21.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here