26/3/2012
www.musiccorner.gr

O Γρηγόρης Βαλτινός, η Πέμη Ζούνη, η Αλίκη Καγιαλόγλου, ο Γιώργος Περρής και η Ελένη-Λυδία Σταμέλλου τραγουδούν με τον Μάριο Φραγκούλη για τα παιδιά στο Θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» την Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 στις 20:00. Ξεχωριστή καλεσμένη, η καταξιωμένη Σέρβα μέτζο-σοπράνο Jadranka Jovanovic.

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ιδρύτριας του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline.

Οι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν αφιλοκερδώς για τη δημιουργία της Τράπεζας Οφθαλμών στην Ελλάδα, μία πρωτοβουλία του σωματείου Lions καθώς και για τους σκοπούς του Lifeline Hellas. (www.lifelineaid.org)

Τη βραδιά θα τιμήσει με την παρουσία της η Νομπελίστα Ειρήνης BettyWilliams, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον διεθνή οργανισμό αλληλεγγύης για τα παιδιά WCCCI (www.wccci.org).

Jadranka Jovanovic

Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι βασισμένο στην δισκογραφία των καλλιτεχνών και σε αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Piazzolla, Piovani, Bernstein κ.α

Ώρα έναρξης : 20:00

Θέατρο «Παλλάς», Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here