5/9/2014
www.musiccorner.gr

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για μια ειδυλλιακή συναυλία αφιερωμένη στους σκοπούς του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I Live For Me.

“Sing Me Αn Angel”, μία ξεχωριστή συναυλία με τραγούδια ψυχής που υμνούν τη Ζωή και τον Άνθρωπο…

Καλεσμένη του επί σκηνής θα είναι η φημισμένη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, ενώ τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Richard Balcombe. 

Πρόκειται για μία ειδυλλιακή συναυλία με τίτλο “Sing Me An Angel, όπου οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μελωδίες και τραγούδια ψυχής που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη. Στη μαγική αυτή βραδιά ο Μάριος Φραγκούλης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και αποσπάσματα από το νέο διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2015 στην Αμερική.

Ο Μάριος Φραγκούλης συνεργάζεται πρώτη φορά με την Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, η οποία με15 προσωπικά άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων παγκοσμίως, θεωρείται μία από τις καλύτερες classical cross-over καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Διάσημη για τον «κρυστάλλινο» ήχο και το εύρος της φωνής της, αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως για το μοναδικό μουσικό ύφος της, το οποίο χαρακτηρίζεται από αιθέριες αντηχήσεις. Στην 28χρονη καριέρα της έχει, μεταξύ άλλων, συνεργαστεί με θρύλους της ποπ, τζαζ και κλασικής μουσικής (Placido Domingo, José Carreras, Charles Aznavour, Celine Dion, Sting κ.ά.), ενώ έχει δώσει πλείστες συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

sissel_2014_09

Η Sissel επιστρέφει στη χώρα μας μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην Αθήνα με την παραγωγή “Lord of the Rings Symphony”, του βραβευμένου με 3 Oscar συνθέτη Howard Shore, για μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη με τον Μάριο Φραγκούλη, σε μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί σε Ευρώπη και Αμερική.

Τη συναυλία θα διευθύνει ο διεθνώς αναγνωρισμένος μαέστρος της English National Operaκαι παλιός συνεργάτης του Μάριου Φραγκούλη, Richard Balcombe (Ρίτσαρντ Μπάλκομ). Στο πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνονται συνεργασίες με σπουδαίους λυρικούς καλλιτέχνες (José Carreras, Roberto Alagna, Angela Gheorgiu κ.ά.) και κορυφαίες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου όπως η London Symphony Orchestra κ.ά. Είναι μόνιμος συνεργάτης της BBC Concert Orchestra, ενώ για πάνω από 20 χρόνια διηύθυνε αναρίθμητες συναυλίες, σε απευθείας μετάδοση για το BBC Radio 2, στο μακροβιότερο ραδιοφωνικό πρόγραμμα στον κόσμο, με τίτλο “Friday Night is Music Night”.

Οι δύο καλλιτέχνες, ο Μάριος Φραγκούλης και η Sissel, θα μας μεταφέρουν στον κόσμο της spiritual μουσικής δίνοντας μια άκρως ατμοσφαιρική συναυλία με αγαπημένα ξένα τραγούδια που μιλάνε απευθείας στην καρδιά μας.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I Live For Me – Όλα Για Τη Ζωή Μου. Πρόκειται για Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και Χρόνια Νοσήματα με σκοπό τη μέριμνα, ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα των ασθενών, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών.

Την Επιμέλεια Παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Half Note Productions.

fragkoulis_2014_09

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη Ζώνη +: Ευρώ 85
Διακεκριμένη Ζώνη: Ευρώ 75
Α’ Ζώνη: Ευρώ 60
Β’ Ζώνη: Ευρώ 45

Άνω Διάζωμα: Ευρώ 25
ΑΜΕΑ: Ευρώ 25
Φοιτητικό-Ανέργων: Ευρώ 15

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), τηλ. 210 7234567
Ηλεκτρονική αγορά: www.ticketservices.gr

Πληροφορίες: Half Note Productions, τηλ. 210 6003693

Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I Live For Me – Όλα Για Τη Ζωή Μου
Το I LIVE FOR ME δημιουργήθηκε το 2010 με σκοπό τη μέριμνα, στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα ατόμων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα αλλά και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών, μεταξύ άλλων, και ως προς την αντιμετώπιση των επιπτώσεων που έχει η ασθένεια τους στην ποιότητα της καθημερινής τους ζωής.
Μέσα από το έργο του το σωματείο επιχειρεί να προσφέρει λύσεις στην καθημερινότητα των ασθενών, εκεί που οι συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολες. Στόχος του είναι η συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση της ψυχολογίας του ασθενούς, μέσω της βελτίωσης της εικόνας του.
Το I LIVE FOR ME στελεχώνεται από ομάδα επιστημόνων, ιατρών, ψυχολόγων, διατροφολόγων καθώς και άλλων επαγγελματιών από το χώρο της υγείας και της αισθητικής, οι οποίοι προσφέρουν γνώσεις και στήριξη στους ασθενείς και τις οικογένειές τους, ενημέρωση για τα στάδια της ασθένειας και τους τρόπους αντιμετώπισης των επιπτώσεων στην εξωτερική τους εμφάνιση, μέσα από σεμινάρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις.
Απώτερος στόχος του I LIVE FOR ME είναι η μετάδοση του μηνύματος, ότι, ο ασθενής πρέπει να κάνει τη φροντίδα του εαυτού του προτεραιότητα, ώστε να υπερνικήσει την αρρώστια και να επανέλθει, δυνατός, υγιής, θαρραλέος, κοντά στην οικογένειά του, στους φίλους του, πίσω στη ζωή του.

Περισσότερες πληροφορίες: www.iliveforme.org, τηλ. 210 6742995, email: info@iliveforme.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here