27/2/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας) 

Μετά την εκκωφαντική επιτυχία των πρόσφατων εμφανίσεων του στο Σταυρό του Νότου με το Χρήστο Θηβαίο, ο Μίλτος Πασχαλίδης χαμηλώνει ταχύτητες, σβήνει τους ενισχυτές και επιστρέφει στο club του Σταυρού του Νότου, για τρεις ακουστικές παραστάσεις μέσα στο Μάρτιο (Παρασκευή 14, 21 και 28 Μαρτίου 2014).

pasxalidis_2014_03

Μόλις πραγματοποίησε μια μεγάλη του επιθυμία, την έκδοση του βιβλίου / cd με τίτλο «Αγύριστο κεφάλι», που περιλαμβάνει αναμνήσεις από την γνωριμία και συνεργασία του με τον Αλκη Αλκαίο, όσα του επέπτρεψε ο ίδιος να γνωρίζει γι’ αυτόν.

Οπως είναι φυσικό μεγάλο μέρος του προγράμματος θα κινηθεί γύρω από τα τραγούδια του Αλκη Αλκαίου και θα πλαισιωθεί από άλλες ξεχωριστές επιλογές τόσο από τη δική του δισκογραφία όσο και από τραγούδια δανεικά.

Αλλωστε οι παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη διατηρούν πάντα σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της έκπληξης και του αυτοσχεδιασμού και αυτό θα τηεηθεί ευλαβικά και αυτές τις τρεις Παρασκευές του Μαρτίου.

Θα τον συνοδεύσει στο πιάνο και το ακορντεόν, η στενή του συνεργάτης Μιρέλα Πάχου, αναλαμβάνοντας να ερμηνεύσει παράλληλα τραγούδια δικά του αλλά και δικά της που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Παρασκευή 14, 21 και 28 Μαρτίου 2014
Έναρξη: 10:30μ.μ.

Σταυρός του Νότου CLUB
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
τηλ. 210 9226975

Είσοδος με μπύρα ή κρασί 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here