25/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση .  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΛΙΔΑΚΗΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Μανώλης Λιδάκης, εμφανίζεται για 2 παραστάσεις στο Ρυθμό Stageτα Σάββατα 11 και 18 Μαΐου για να παρουσιάσει στο κοινό το νέο του δίσκο «Β’ Ανάγνωση», με τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου. 

Λιδάκης_αφίσα_2013_04_001

Χρειάζεται θάρρος για να ερμηνεύσεις σε δεύτερη ανάγνωση, τραγούδια σφραγισμένα από μεγάλους τραγουδιστές όπως τον Νίκο Ξυλούρη, την Βίκυ Μοσχολιού και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος μας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος εμπιστεύεται τα σημαντικά αυτά τραγούδια σε έναν μόνο τραγουδιστή.
«ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ», «ΓΥΡΝΑΝ ΑΜΙΛΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», «ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ», «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ», «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ». «ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ», «ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ν’ΑΡΝΗΘΩ», «ΤΟ ΔΙΧΤΥ».

Μανώλης Λιδάκης_2013_04_001

Στη «Β΄ Ανάγνωση» ο Μανώλης Λιδάκης ερμηνεύει με σεβασμό τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που αγαπήθηκαν και σημάδεψαν γενιές Ελλήνων. Αυτά τα τραγούδια, αναμεμειγμένα με ερμηνείες σε «Α’ Ανάγνωση» από το πλούσιο ρεπερτόριό του  και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του, θα ερμηνεύσει ο Μανώλης Λιδάκης, για δύο Σάββατα (11 και 18 Μαΐου) στο Ρυθμό Stage.

Μαζί του συμπράττουν επί σκηνής οι:
Ιφιγένεια Ιωάννου-Τραγούδι
Γιάννης Μπελώνης-Πιάνο
Γιώργος Σπηλιόπουλος-Μπουζούκι
Βασίλης Ραψανιώτης-Βιολί
Γιάννης Ματσούκας-Κιθάρα
Λευτέρης Γρίβας-Ακορντεόν

Σάββατο 11 και 18 Μαΐου

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here