29/9/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Πως τα φέρνει ο καιρός, κι όλα γίνονται αλλιώς,
που τελειώνει το ψέμα και αρχίζει η αλήθεια…
Φωτιά στα Παραμύθια…

Πιο επίκαιρος από ποτέ, ο Μιχάλης Εμιρλής έρχεται στο Nueva Trova την Κυριακή 9 Οκτωβρίου για να παρουσιάσει τόσο τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία όσο και αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας.

Ο Μιχάλης Εμιρλής μας συστήθηκε τον Νοεμβριο του 2005 με τη δισκογραφική του δουλειά  «Ζω περιμένοντας να ζήσω» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια «Πίπα της ειρήνης», «Να σε ξεχάσω προσπαθώ» και «Νιώθω το τέλος να πλησιάζει».

Το Νοέμβριο του 2006 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Τζερόνιμο», το οποίο και συμπεριέλαβε στην επόμενη δισκογραφική του δουλειά, τον Μάιο του 2008 με τίτλο «Μη διστάζεις». Ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολλά του τραγούδια, όπως το «Μη μου μιλάτε για εκείνη», «Αυτό που σ’ αρέσει», αλλά και το «Περασμένα ξεχασμένα».

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε την τρίτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Φωτιά στα παραμύθια». Το τραγούδι «Από την πρώτη μας στιγμή» είναι το πρώτο single του άλμπουμ. Άλλα τραγούδια που ξεχωρίζουν από το πρώτο κιόλας άκουσμα είναι το ομώνυμο «Φωτιά στα παραμύθια» – με την κυνική οπτική απέναντι στα παραμύθια – το ρομαντικό «Σε θέση άμυνας», το πρωτότυπο «Παιδί των Ηδονών» – όπου ο ήρωας τα λέει ένα χεράκι με τον Θεό – αλλά και πολλά ακόμη, αφού όλα είναι τραγούδια που θες να τα τραγουδήσεις!

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης 22:00

Nueva Trova
Κυριακή  9 Οκτωβρίου
Αθηνάς & Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι

Τηλ. Κρατήσεων 6980 091150

Είσοδος: Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here