18/11/2010
www.musiccorner.gr

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης, έκανε το πρώτο του βήμα στην διεθνή σκηνή μέσα στο καλοκαίρι. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τη Universal Γερμανίας σε Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία ένας προσωπικός του δίσκος με αγγλικό στίχο και τραγούδια δικά του και ξένων συνθετών. Ο μεγάλος καλλιτέχνης που έχει αποδείξει ότι ξέρει να υλοποιεί τα μεγάλα του όνειρα ξεκινάει εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά με την υποστήριξη της UNIVERSAL Γερμανίας. Οι συναυλίες αυτές θα πραγματοποιηθούν σε Ζυρίχη, Φρανκφούρτη και Ντύσελντορφ από τις 19 έως και τις 21 Νοεμβρίου.

Πρώτος σε πωλήσεις σε όλη την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, με τετραπλά και πενταπλά πλατινένια άλμπουμ, sold out συναυλίες και πολυάριθμες διακρίσεις μέσα στο διάστημα 2000–2010, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραμένει σταθερά στην κορυφή ως ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με αναγνώριση από το μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Έχει καθιερώσει το δικό του μουσικό ύφος στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή δημιουργώντας ένα είδος σχολής που ακολουθούν πολλοί σύγχρονοι νεότεροι καλλιτέχνες. Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής και παραγωγός ο ίδιος, ένας άνθρωπος πολυτάλαντος επί σκηνής, είναι αδιαμφισβήτητα σήμερα τo πιο περιζήτητο πρόσωπο της Ελληνικής δισκογραφίας.

Στην περιοδεία του παρουσιάζει τα κομμάτια από το άλμπουμ του “MIHALIS” αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες του από το σύνολο της δισκογραφίας του.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης ταξιδεύει ήδη για τον πρώτο προορισμό του που είναι η Ζυρίχη έχοντας στις αποσκευές του δυνατές επιτυχίες, ενθουσιασμό και θετική ενέργεια.

Πρόγραμμα περιοδείας:
19 Νοεμβρίου – Zurich, Club Escherwyss
20 Νοεμβρίου – Neu-Isenburg (close to Frankfurt) Hugenottenhalle
21 Νοεμβρίου – Düsseldorf, Philipshalle

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here