17/11/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με ποτό για την Πέμπτη 8/12 Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Καρβέλας”

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ο Νίκος Καρβέλας θα εμφανίζεται στην Αρχιτεκτονική, το γνωστό ιστορικό στέκι του ροκ κι εναλλακτικού κοινού, που πλέον βρίσκεται στο Γκάζι.

Με το δικό του ιδιαίτερο, χαρισματικό, αληθινό, και απόλυτα προσωπικό στυλ, ο Νίκος Καρβέλας – με την μπάντα του να παίζει πάντα ρόλο πρωταγωνιστικό – θα μας τραγουδήσει “όλα όσα είναι μες στο μυαλό του”.

Βραδιές με rock’n’roll διάθεση – όπως υποδηλώνει και το poster των live εμφανίσεων που σχεδίασε ο Μπάμπης Στόκας – του σήμερα και του χθες, μουσικές στιγμές, άλλοτε εξωστρεφείς και άλλοτε εσωτερικές, που σίγουρα κάθε φορά θα είναι διαφορετικές!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6 ΓΚΑΖΙ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9014428, 210-3420842

Ώρα έναρξης: 23:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here