18/12/2013
www.musiccorner.gr

«Όλοι κρατούμε ένα ημερολόγιο. Αναρίθμητες αποδείξεις ενοχής ή αθωότητας των άλλων. Για τη δική μας δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν είμαστε αξιόπιστοι. Ζούμε απλώς και οι άλλοι πιστοποιούν. Ίσως, στις μνήμες των άλλων να ζούμε λίγο περισσότερο από τη δική μας…» 

Λίγες μέρες μετά τη διαδικτυακή κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ με τίτλο “Ημερολόγια Υποστρώματος”, ο Νίκος Πλατιάς μας υποδέχεται στο Holy Wood σε μία μουσική αφήγηση με μικρά μυστικά, για ιστορίες με εύκολα όνειρα.

Σαν άλλοι ψίθυροι που έχουν ως στόχο να αφήσουν καινούργιες αμυχές στο νου, οι ξεχωριστές σελίδες των ημερολογίων του, θα συναντήσουν για πρώτη φορά την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου τους πειραματισμούς των DarkRed&aVodka, ενός αγγλόφωνου electro σχήματος που ξεκίνησε ο ίδιος με τους Θανάση Αρχανιώτη και Χρήστο Τόλη το 2012.

Μετά από μία μακρά περίοδο αναζήτησης στίγματος, δύο αφετηρίες, μία γέφυρα ανάμεσα και μία συνάντηση στα μισά, ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει με τη μπάντα του ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα “εφ’ όλης της ύλης” με τραγούδια από το άλμπουμ, συνθέσεις των DarkRed&aVodka και διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών.

nikos_platias_2013_12

Χρήστος Τόλης: πλήκτρα – synth
Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα – samples
Σπύρος Τυρέας: ηλεκτρική κιθάρα
Θάνος Κολοκυθάς: μπάσο

Γιάννης Ταβουλάρης: ήχος
Δήμητρα Σιούκα: artwork αφίσας

*Το άλμπουμ “Ημερολόγια Υποστρώματος” διατίθεται δωρεάν στο www.nikosplatiasdiaries.com

Holy Wood Stage
Λ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9700418

Είσοδος 7€ (με μπύρα ή κρασί)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here