11/1/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  χωρίς ποτό για την Παρασκευή 17/2.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Πορτοκάλογλου”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα πραγματοποιήσει μία σειρά εμφανίσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο γιορτάζοντας την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ. Στη σκηνή του Γυάλινου θα υποδεχθεί αγαπημένους φίλους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά και εκπροσώπους της νεότερης γενιάς τραγουδοποιών.

Φεβρουάριος
3 & 4   Ελένη Τσαλιγοπούλου – Οδυσσέας Τσάκαλος
10 & 11      Λεωνίδας Μπαλάφας – Ευτυχία Μητρίτσα
17 & 18      Πάνος Μουζουράκης – Ματούλα Ζαμάνη
24 & 25      Εν Καρδία – Νίκος Ξυδάκης

Μάρτιος
2 & 3   Μανώλης Φάμελλος – Νίκος Ζιώγαλας – Γιώργος Δημητριάδης
9 & 10 Χρήστος Θηβαίος – Έλλη Πασπαλά
17 & 18      Φοίβος Δεληβοριάς – Στάθης Δρογώσης – Σανάδες

Οι εμφανίσεις συμπίπτουν με την κυκλοφορία ενός διπλού cd, όπου το πρώτο αποτελείται από νέα τραγούδια και το δεύτερο από διασκευές παλιότερων, με κοινό χαρακτηριστικό τις συναντήσεις με νέους συναδέλφους.

Οι συναντήσεις αυτές και οι διασκευές των τραγουδιών σε συνεργασία με καθέναν από τους καλεσμένους του είναι, όπως λέει και ο ίδιος, ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει το γεγονός πως μετά από τριάντα χρόνια παραμένει ζωντανός, ανικανοποίητος και διψασμένος. Σαν να ξεκινά απ’την αρχή…

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο για περιορισμένες εμφανίσεις

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here