15/1/2013
www.musiccorner.gr

Αυτό το Σάββατο ο Νίκος Σιακούφης παρουσιάζει τα «Χάρτινα τρένα» στη φιλόξενη σκηνή του Stage 25, ανοίγοντας τη συναυλία του Νίκου Ζιώγαλα με τους On the Road.

Ο Νίκος Σιακούφης έρχεται από την Άρτα να συνεχίσει την παράδοση σημαντικών ροκ τραγουδοποιών από την περιφέρεια. Ήδη, μέσα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά (Fm Records) με τίτλο “Χάρτινα τρένα” έχουν ξεχωρίσει τα τραγούδια “Υπέροχη μέρα“, “Μη με γυρίζεις στα παλιά” όπως φυσικά και το ομότιτλο.

Αυτό το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, θα έχουμε μία μοναδική ευκαιρία να τον απολαύσουμε live, παρέα με τον Νίκο Ζιώγαλα (για τον οποίο δεν χρειάζονται συστάσεις) και τους On the road, σε έναν καινούργιο χώρο, το Stage 25, που φιλοδοξεί να γίνει τo καινούριο μουσικό στέκι της Δυτικής Αθήνας.

Stage 25
Αισχύλου 25 Περιστέρι
Τηλ. κρατήσεων: 210 5714785

Ώρα έναρξης 23:00
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Λίγα λόγια για τον Νίκο Σιακούφη

Ο Νίκος Σιακούφης μεγάλωσε και ζει στην Άρτα. Στα δεκαοχτώ του άφησε την πόλη του, για να επιστρέψει εκεί μετά από έντεκα χρόνια περιπλάνησης, συνειδητοποιημένος πια και αφοσιωμένος στις μουσικές που τον επηρέασαν συναισθηματικά και δημιουργικά.

Ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι του το καλοκαίρι του 2011, με στόχο να συστήσει στους λάτρες της μουσικής το δικό του κόσμο, ξορκίζοντας τα φαντάσματα του παρελθόντος, με μια διαδρομή σε όλη την Ελλάδα. Συνεργάτες του, οι άνθρωποι που τον βοήθησαν στο μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφικής του δουλειάς – φίλοι, που αγάπησαν τις ιδέες του και ταξιδεύουν μαζί του!

Το 2012 αποφασίζει να ηχογραφήσει την πρώτη του συλλογή με τίτλο ‘’Xάρτινα τρένα’’, ένα άλμπουμ μέσω του οποίου εξωτερικεύει τις εμπειρίες του με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά ταυτόχρονα εκφράζει και τις ανησυχίες της καθημερινότητας των νέων ανθρώπων.

Ο Νίκος Σιακούφης έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε διάφορες μουσικές σκηνές της χώρας, μόνος ή με τους συνεργάτες του και έχει μοιραστεί τη σκηνή με γνωστούς καλλιτέχνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here