8/7/2014
www.musiccorner.gr

Ο Σταύρος Σιόλας, μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές φωνές της γενιάς του έρχεται για πρώτη φορά στο “Black Duck Garden”, την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 στις 9:30 μ.μ.  Το 2006 ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το υποβλητικό τραγούδι του «Της Άρνης το νερό»  (1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και ερμηνείας), ενώ τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο στο τραγούδι «Χωρίς Εσένα», ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ραδιόφωνο που συμμετείχε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

siolas_2014_07_01

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του “Black Duck Garden”, ο Σταύρος Σιόλας και η παρέα του, ο Λουκάς  Αγγελίνας στο πιάνο και η Σοφία Μουλακάκη στο ακορντεόν θα ξεκινήσουν ένα μουσικό ταξίδι απότο άλμπουμ ΔΙΟΔΙΑ  που έχει αγαπηθεί από ραδιόφωνα και κοινό! Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη χώρα του χειροπιαστού και του απτού, «εκεί όπου όλα συμβαίνουν»– την κομβική στιγμή που καλείσαι ν’ αλλάξεις ζωή, ταυτότητα, έρωτες, χρόνο, χώρα, παρόν… για να βιώσεις καθ’ οδόν την αλλαγή, που απλά συμβαίνει, φτάνει να τη θέλεις, αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ΔΙΟΔΙΑ.

Φυσικά δε θα λείπουν αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο, λαϊκό και διεθνές ρεπερτόριο, καθώς επίσης και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, ειδικά διαμορφωμένο για αυτήν τη βραδιά! Πάμε όλοι μαζί στα μέσα του καλοκαιριού να περάσουμε ΔΙΟΔΙΑ και να τραγουδήσουμε ό,τι μας ενώνει!

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 | 9:30 μ.μ.

Black Duck Garden
Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 5-7, Αθήνα
Τηλ. 210 3252396

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here