13/2/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  10 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 6/3 και το Σάββατο 13/4 (5+5).  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΠΑΝΟΥΣΗΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Μετά από ένα άγριο ηλεκτροσόκ ρεαλισμού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπου ο συμπαγής καλλιτέχνης με τις ειδικές ατάκες απηλλάγην από υπερμεγέθη κοραλόλιθο νεφρού, ξαναβγαίνει στη νυχτερινή αγορά εργασίας στο Τρόικα Club, στην οδό Πειραιώς 178. Μια εβραιοναζιστική παραγωγή.Ένα κοινωνικό δράμα χωρίς προηγούμενο.

Ο όρθιος κωμικός με νάνους ζογκλέρ και μουσουλμάνες χορεύτριες, μεταμορφώνεται επί σκηνής σε καθιστή μοιρολογίστρα και μυρικάζει την κατανάλωση της Κωνσταντινουπόλεως αριστερά και δεξιά της σκηνής, 1ο στασίδι πίστα οι όρθιοι. Αναπαυτικοί σπιτικοί καναπές αγκαλιάζουν το ηλεκτρικό κουαρτέτο και τα τραγούδια του νέου CD “ΟΜΠΙ, ΟΜΠΙ..ΜΠΙ’ θα αναστατώσουν τα αποκριάτικα Παρασκευοσάββατα του φιλοθεάμονος κενού.  Από Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου …πρώτα ο γιατρός!

συμμετέχουν:
Βασίλης Γκίνος: Πλήκτρα
Στέλιος Φράγκος: Κιθάρες
Βασίλης Κοκκώνης: Τύμπανα
Γιώργος Κωστόπουλος: Μπάσο.Άρης Κουντούρης: Ηχοληψία
Ντίνος Πιτυχούτης: Φωτισμοί
Γιάννης Βάμβουρας: Video

Κείμενα – Στίχοι – Μουσική: Τζίμης Πανούσης

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα Έναρξης: 22:30

15€ Μπαρ, 140€ Τιμή Φιάλης

TROIKA CLUB
Πειραιώς 178
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 3413550 -552

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here