3/9/2013
www.musiccorner.gr

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει το «Καλοκαιριφέρ» στη Νέα Παλλήνη Αττικής, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2013» που διοργανώνει ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ».

Η μεγάλη επιτυχία της μουσικής παράστασης του Φοίβου Δεληβοριά «ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ» που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα φέτος το χειμώνα, προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στον μπριζωμένο τραγουδοποιό και στους τέσσερεις θερμόαιμους συνεργάτες του: η ακατανίκητη διάθεσή τους  να παραμείνουν αναμμένοι δεν πέρασε απαρατήρητη από τις αρχές!

delivorias_2013_09_001

Έτσι, όχι μόνο θα είναι οι πρώτοι Έλληνες πολίτες που θα συνεχίσουν να  πληρώνουν φόρο θέρμανσης και το καλοκαίρι, αλλά θα τους είναι και αυστηρά απαγορευμένο  να κάτσουν σπίτι τους. Θα πάρουν λοιπόν  μαζί τους τα πιο αγαπημένα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του απ’ το ’89 έως σήμερα, αλλά κι ένα κουβάρι απο εμμονές, στιχάκια, πρόζες, διασκευές  και αυτοσχεδιασμούς και θα κατοχυρώσουν τη νέα τους ευρεσιτεχνία σε  όλη την μουσική επικράτεια.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΦΕΡ, λοιπόν -και η κουβέντα θα συνεχιστεί ζεστή από κει που σταμάτησε, μέχρι να αφήσουμε τα περιττά μας ρούχα και να βουτήξουμε όλοι μαζί στο ξημέρωμα.

Κιθάρες: Κώστας Παντέλης
Πλήκτρα: Σπύρος Μάνεσης
Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας

Χώρος διεξαγωγής: Πλατεία Αγίου Γεωργίου – Νέα Παλλήνη Αττικής

Έναρξη εκδηλώσεων: 20:30
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Πληροφορίες: Τηλ: 6938 884215, neopallineia@gmail.com , www.neapallini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here