18/1/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με κρασί ή μπύρα.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Σε μια χρονιά που ακόμα και η κεντρική θέρμανση έπαψε να είναι κάτι δεδομένο, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του  φεύγουν από το κέντρο και κατεβαίνουν στον Πειραιά για να ζεσταθούν.

Από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στη σκηνή του Passport θα λάβουν χώρα οι μοναδικές γι’ αυτή τη χρονιά εμφανίσεις του ξεπαγιασμένου  τραγουδοποιού, για 6 μόνο Σάββατα.

Παρέα με τέσσερεις  θερμόαιμους  μουσικούς θα επανεφεύρουν, με ό,τι μέσο έχουν, τον ηλεκτρισμό. Και με προσάναμμα ένα προσωπικό best of από όλα  τα τραγούδια που βρήκε ο Φοίβος Δεληβοριάς στο δρόμο του από το 1989 έως εδώ, θα ξανασυναντήσουν τους φίλους τους, θα ξαναφανταστούν την ιστορία τους και θα ξεγελάσουν  το χειμώνα –  ώσπου να φύγει.

Κιθάρες: Κώστας Παντέλης
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας

Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Πετρόλιας

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 12 eur (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 2104296401 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here