22/11/2013
www.musiccorner.gr

Ο Ψαραντώνης στο καθιερωμένο ραντεβού του στο Gagarin205 με την Κρήτη και τη μουσική των θεών.

Οι βραδιές του Ψαραντώνη στο Gagarin έχουν μείνει αξέχαστες σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί – σίγουρα δημιουργείται μιά σπάνια χημεία όταν ο “Τίγρης” βρυχάται σε ένα ροκ χώρο. Όλοι τις θυμούνται ως την απόλυτη μυσταγωγία, με το βαρύ φορτίο της κρητικής πάράδοσης και την επιβλητική φωνή του Ψαραντώνη να προκαλούν έκσταση και πνευματική ανάταση.

psarantwnis_live_2012_11_09

Ο άνθρωπος που τη λύρα του εκθείασαν ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Nick Cave, ο τραγουδιστής του Λυβικού Πελάγους με τους “βρυχηθμούς που ομοιάζουν με κύματα” έρχεται στο αγαπημένο του Gagarin με τους συνεργάτες τους για μιά διαστημική βραδυά, γεμάτη με την ερωτική σχέση του Αντώνη Ξυλούρη με τους κρητικούς θρύλους και τη μαινόμενη λύρα του.

Μαζί με τον Ψαραντώνη στη σκηνή θα βρίσκονται οι Νίκη Ξυλούρη, Νεκτάριος Κοντογιάννης και Λάμπης Ξυλούρης. Αν δεν έχετε δει τον Ψαραντώνη live, μπορείτε να περιμένετε κάτι πρωτόγνωρο, αυτοσχεδιασμούς και δοξαριές που φτάνουν το κοινό σε μέθεξη – αν και ποτέ δεν θα μπορέσετε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την εμπειρία. Αν τον έχετε ξαναδεί, ξέρετε καλύτερα από όλους γιατί πρέπει να είστε εκεί.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ: 2130248358

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here