20/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τον LL Cool J να αναλαμβάνει τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή των φετινών Grammy Awards και δεκάδες αστέρια του χώρου να ερμηνεύουν στη σκηνή του Staples Center τις επιτυχίες τους, συνεχίζονται οι επιβεβαιώσεις των συμμετοχών.

Θα ξεκινήσουμε με τον 44χρονο ράπερ που είχε πρωτοεμφανιστεί στα βραβεία στην τελετή του 2008. “Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στην πιο μεγάλη βραδιά της μουσικής. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την πρώτη μου συμμετοχή στα βραβεία και τώρα που θα είμαι ο οικοδεσπότης του σόου με τόσους εξαιρετικούς καλλιτέχνες γύρω μου, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”, δήλωσε ο ράπερ.

Τα βραβεία Grammy δεν έχουν πάντα κεντρικό παρουσιαστή. Η τελευταία φορά που υπήρχε οικοδεσπότης ήταν το 2005, όταν τον ρόλο αυτό είχε αναλάβει η Queen Latifah, ενώ στο παρελθόν γνωστές διασημότητες που δεν προέρχονται από τον χώρο της μουσικής έχουν αναλάβει να φιλοξενήσουν την τελετή, όπως οι Ellen DeGeneres, Rosie O’ Donell και Billy Crystal.

Σχεδόν παράλληλα με την ανακοίνωση του LL Cool J ως κεντρικού παρουσιαστή, ήρθε και η επιβεβαίωση της φήμης που ανέφερε ότι η Rihanna θα ανεβεί στη σκηνή μαζί με τους Coldplay. Την είδηση έδωσε η ίδια η τραγουδίστρια μέσω Twitter. “Οι φίλοι μου Coldplay κι εγώ θα μοιραστούμε τη σκηνή για μια κοινή ερμηνεία στα φετινά βραβεία Grammy”.

Η συνάντηση των δύο στη σκηνή των Grammy ήταν αναμενόμενη μετά τη συμμετοχή της Rihanna στο τραγούδι “Princess of China” που υπάρχει στο “Mylo Xyloto”, το νέο άλμπουμ των Coldplay. Ο frontman του γκρουπ Chris Martin είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τη συνεργασία τους με τη Rihanna. Σε ένα φανταστικό σενάριο, υπήρχε ένα τραγούδι που κρατάγαμε κρυφό με την ελπίδα να το ερμηνεύσουμε με τη Rihanna. Αποφασίσαμε όλοι μαζί να της ζητήσουμε να το τραγουδήσει μαζί μας και, προς μεγάλη μας έκπληξη και ευχαρίστηση, η Rihanna συμφώνησε. Ο ρυθμός της στον δίσκο μας, είναι ο αγαπημένος μου. Και μόλις ολοκληρώσαμε την ηχογράφηση και προχωρήσαμε στην παραγωγή, της ζητήσαμε να περιληφθεί στο δίσκο μας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Rihanna με τους Coldplay θα συνεργαστούν και στην τελετή των Brit Awards λίγες μέρες μετά τα Grammy! Εκτός από τους Coldplay και τη Rihanna, έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο σόου και οι Kelly Clarkson, Bruno Mars, Nicki Minaj και Taylor Swift, ενώ η συμμετοχή της Adele θα αποφασιστεί από τους γιατρούς της την τελευταία στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here