22/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Και όχι από τον Justin Timberlake, όπως πολλοί μπορεί να πίστεψαν διαβάζοντας τον τίτλο, αλλά από τον έτερο διάσημο Justin του χώρου, τον καναδό Justin Bieber!

Η απορία που μας δημιουργήθηκε διαβάζοντας την είδηση στα ξένα media, ήταν μάλλον φυσική. Ο Justin σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 18 του χρόνια και έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα βιογραφικό βιβλίο για τη ζωή και την καριέρα του! Τι στο καλό καινούριο έχει να πει, αναρωτηθήκαμε, όταν γνωρίζουμε ότι καλλιτέχνες με καριέρες 50 ετών δεν έχουν εκδώσει ούτε μία βιογραφία τους.

Την απορία μας φαίνεται ότι δεν συμμερίζονται οι υπεύθυνοι της εκδοτικής εταιρείας HarperCollins που βλέποντας την εμπορική επιτυχία που είχε το πρώτο βιογραφικό βιβλίο για τον Justin, έσπευσαν να του προσφέρουν συμβόλαιο για ένα νέο βιβλίο. Το πρώτο βιβλίο, με τίτλο “First Step 2 Forever”, κυκλοφόρησε το 2010 και πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με την HarperCollins. Είναι ένα καταπληκτικό προνόμιο να μπορώ να μοιράζομαι την ιστορία μου με τους θαυμαστές μου. Ανυπομονώ να αποκαλύψω περισσότερα για τη ζωή μου στις περιοδείες και τις ηχογραφήσεις στο νέο βιβλίο”, δήλωσε ο Justin στο US Weekly.

Με τίτλο “Just Getting Started”, στο βιβλίο οι θαυμαστές του νεαρού τραγουδιστή θα έχουν την ευκαιρία να «μεταφερθούν» στα παρασκήνια των συναυλιών του, αλλά και να ανακαλύψουν πόσο σκληρή είναι η δουλειά που απαιτείται για να γίνει η ηχογράφηση ενός άλμπουμ. Το βιβλίο θα περιέχει φυσικά, πολλές φωτογραφίες και σχόλια και η κυκλοφορία του αναμένεται τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εκδώσουμε το επόμενο «επεισόδιο» από τη συγκλονιστική καριέρα του Justin Bieber”, ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου. Και πώς να μην είναι ενθουσιασμένοι με τέτοιες πωλήσεις; Πάλι καλά που δεν του έκαναν συμβόλαιο για κάθε μήνα της καριέρας του!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here