29/6/2012
www.musiccorner.gr
Φωτογράφηση: The Dreamer 

Ο Vinicio Capossela παρουσίασε στο GazARTE, με την υποστήριξη του Pepper 96.6., το νέο του album “Rebetiko Gymnastas” και το www.musiccorner.gr ήταν εκεί!

Ξεκάθαρα ευδιάκριτος, αλλά με μία αίσθηση ανυπομονησίας, ο Vinicio Capossela πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του για να παρουσιάσει στο Ελληνικό κοινό το νέο του album, ένα album γεμάτο με ρεμπέτικες μουσικές και Έλληνες μουσικούς. Ένα album που πήγε ήδη στην κορυφή των Ιταλικών charts. Η Ελλάδα ταξιδεύει έξω από τα σύνορά της, για καλό σκοπό αυτή την φορά…

Στην εκδήλωση ήταν, ανάμεσα σε πολυπληθές κοινό, η Δήμητρα Γαλάνη, η Καλλιόπη Βέττα, η Salina, στελέχη των κορυφαίων ραδιοφώνων σήμερα αλλά και ιδιαίτερα απαιτητικοί ακροατές που ήθελαν να δουν πως ο Capossela προσέγγισε τα ρεμπέτικά μας. Το χειροκρότημα στο τέλος τα είπε όλα!

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η στιγμή που η Καίτη Ντάλη ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το «Μισιρλού», τραγούδι που λέει μαζί με τον Capossela στο album. Ο τελευταίος υποκλίθηκε και της φίλησε το χέρι με το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα. Ο Μανώλης Πάππος από πίσω χαμογελούσε συγκινημένος.

Η μουσική για ακόμα μια φορά κέρδισε. Το ίδιο και το συναίσθημα. Το GazARTE γέμισε από Ελληνικούς ήχους. Ευχαριστούμε Vinicio!

*το album “Rebetiko Gymnastas” κυκλοφορεί από την Warner Music Greece με την υποστήριξη του Pepper 96.6.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here